PMP lovește în fieful lui Vela

0
51

PMP Caraș-Severin a decis să nu arunce în lupta pentru Primăria municipiului Caransebeș un candidat propriu, ci să îl susțină pe actualul primar Felix Borcean, care va candida cel mai probabil din postura de independent. Asta, deși conform declarațiilor lui Ionuț Popovici, președintele organizației județene, PMP avea deja pregătit un candidat pentru funcția de primar la Caransebeș, scrie Reper 24.

Borcean a fost membru PNL și a fost susținut la Primărie de fostul primar al Caransebeșului, Marcel Vela. Între timp Vela i-a retras sprijinul lui Borcean.

Ionuț Popovici a anunțat astăzi că PMP „pleacă la drum alături de Felix Borcean”, pentru care vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin nu are decât cuvinte de laudă:

Din acest moment, Partidul Mișcarea Populară îl susține pe Felix Borcean în cursa pentru un nou mandat de primar al Caransebeșului, chiar și în lipsa formalităților privind adeziunea sa. Partidul nostru a câștigat astăzi un coleg alături de care suntem convinși că putem depăși orice obstacol”.