spot_img
11.5 C
București
duminică, martie 3, 2024
AcasăAnalizePMP este deschis oricărei variante de dreapta

PMP este deschis oricărei variante de dreapta

-

Preşedintele executiv al PMP Valeriu Steriu a declarat vineri că PMP este deschisă oricărei variante de dreapta, precum şi unei colaborări parlamentare cu PNL, pentru a forma ”un vârf de lance în opoziţie”.

El a susţinut că nu s-a întâlnit până cum cu reprezentanţii PNL şi nici nu au vorbit despre formarea guvernului, afirmând însă că după ce au preluat certificatele de la Biroul Electoral Municipal (BEM) sunt deschişi şi dispuşi să analizeze posibilităţile.

- Advertisement -

”Nu, suntem însă de acum încolo (deschişi-n.r.) pentru că după preluarea acestor certificate constatatoare este într-adevăr posibil să avem anumite discuţii. Suntem pentru orice variantă de dreapta deschişi şi dispuşi să analizăm posibilităţile, dincolo de cele aritmetice şi cele politice”, a spus Valeriu Steriu, întrebat dacă a discutat cu cei de la PNL despre formarea guvernului – aşa cum a declarat preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan.

Întrebat de ce Traian Băsescu nu a venit la BEM să îşi ridice mandatul, Steriu a afirmat că preşedintele PMP avea o altă agendă.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img