spot_img
18.2 C
București
miercuri, mai 25, 2022
AcasăPoliticaPMP contraatacă în scandalul RADET și anunță un alt COȘMAR din toamnă...

PMP contraatacă în scandalul RADET și anunță un alt COȘMAR din toamnă în București

-

In calitatea mea de Consilier General propun un ACORD POLITIC PENTRU BUCURESTENI la nivelul CGMB pentru deblocarea situatiei RADET si parcurgerea etapelor pregatitoare in lunile urmatoare asfel incat furnizarea agentului termic in lunile de iarna sa fie in parametrii optimi, evitandu-se astfel situatiile neplacute din anii precedenti, se arată într-un comunicat al PMP București în scandalul RADET semnat de Lucian Iliescu, consilier al Primăria Capitalei.

In ultimele zile s-a facut referire de catre unii actori politici la utilizatea fondurilor europene pentru retehnologizarea RADET. La nivelul regiei de termificare fosta conducere a Regiei a infintat in toamna anului trecut o directie care se ocupa de atragerea fondurilor europene in numele PMB.  Intrebare: Care au fost proiectele propuse de aceasta directie catre conducerea Primariei Capitalei in speta CGMB de la infintarea ei? Nu exista nici un proiect. Avand in vedere situatia care se prefigureaza la RADET pentru ca suntem un partid responsabil dorim sa avem un ACORD POLITIC PENTRU BUCURESTI semnat de toate partidele reprezentate in Consiliul General astfel incat sa scoatem  RADET din criza actuala care a fost indusa de fostele conduceri ale Primariei Capitalei. Trag un semnal de alarma ca odata cu inceperea noului an scolar din 12 Septembrie   traficul din capitala va fi unul de cosmar deoarece nu au fost demarate lucrarile la infrastructura rutiera existenta (reparatii carosabil) inclusiv rezolvarea in regim de urgenta a sistemului de management al traficului (BTMS), mai afirmă Iliescu.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...