spot_img
19.4 C
București
sâmbătă, martie 25, 2023
AcasăControversa Zilei de Andrei BădinPleacă Adrian Zuckerman, unul din cei mai buni agenți de influență ai...

Pleacă Adrian Zuckerman, unul din cei mai buni agenți de influență ai Rusiei în România CONTROVERSA ZILEI DE ANDREI BĂDIN

-

de Andrei Bădin

- Reclama -

Adrian Zuckerman pleacă din funcția de ambasador al Statelor Unite ale Americi în România la un an de la preluarea funcției. Probabil Zuckerman a ales sau a fost sfătuit să plece o dată cu protectorul său, Donald Trump, deoarece mai avea 3 ani de mandat, dar nici nu mai contează motivul…

În comparație cu predecesorii săi, Zuckerman a fost mult mai brutal. A vorbit public de multe ori peste ceea ce în mod normal trebuia să fie mesajul unui ambasador. A ”ordonat” afaceri, privatizări, s-a implicat fătiș în campania electorală, a decretat cine e bun și cine e rău.

Se credea adevăratul stăpân al României. A făcut, de fapt, un mare deserviciu Americii, partenerul nostru strategic.

Când a plecat Hans Klemm românii visători credeau că Trump va fi foarte mișcat de valul de simpatie creat într-un segment de pe malurile Dâmboviței. În realitate America și oricare președinte va veni la Casa Albă va servi doar interesele țării sale și eventual pe ale grupului său așa cum a făcut Joe Biden în trecut prin fiul său.

În politica externă niciodată nu trebuie să ai iluzii deoarece vei avea DOAR deziluzii. Cu siguranță însă în DC de acum înainte băieții și fetele care plimbă hârtiile prin Departamentul de Stat ar trebui să fie mult mai atenți/atente la mentalitatea românească. Românii au trecut prin mai multe juguri și nu prea îi înghit pe cei care vin și se dau Stăpâni. Până acum Klemm și Zuckerman au fost cei mai buni agenți de influență ai Rusiei.

PS: Rândurile sunt scrise de un pro american mâhnit…

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img