spot_img
22.7 C
București
luni, septembrie 25, 2023
AcasăDezvaluiriPiarul lui Tudose, 100 de lei, omul lui Maior, DNA, SRI și...

Piarul lui Tudose, 100 de lei, omul lui Maior, DNA, SRI și oamenii lui Soros

-

Felix Rache, omul de imagine al premierului Mihai Tudose, oficial consilier de stat la Departamentul pentru strategii guvernamentale, ar fi fost unul din motivele de la care ar fi izbucnit conflictul între șeful Executivului și liderul PSD, Liviu Dragnea. Informația a fost publicată sâmbătă de Evenimentul Zilei.

- Reclama -

Interesante sunt conexiunile lui Felix Rache despre care EVZ a scris că ar fi nepotul soacrei lui Mircea Geoană și un personaj apropiat de serviciile secrete.

CITIȚI ȘI: Scandalul din PSD, un fost consilier al lui George Maior, nepotul soacrei lui Geoană și banii pentru presă

Rache a fost asociat cu Remus Ioan Ștefureac, fostul consilier al ex-șefului SRI, George Maior, în INSCOP, un institut de sondare al opiniei publice devenit celebru pentru faptul că prezenta DNA și SRI în topul încrederii populației.

Mihai Tudose are și un doctorat la SRI și a predat la Academia de Informații.

Doctoratul a fost publicat cu un laudatio semnat de foștii șefi ai SRI, George Maior și Florian Coldea.

În prezent, Ștefureac este diplomat la Ambasada României în Washington DC, unde ambasador este fostul lui șef de la SRI, George Maior.

În MONITORUL OFICIAL AL ROMANIEI, PARTEA  A IV-A, Nr. 4506/6.VIII.2014, apare informația că RACHE AURELIAN-FELIX ar fi vândut 50% din INSCOP lui Ștefureac pentru imensa sumă de 100 lei.

Ștefureac mai este asociat într-o firmă cu șeful agenției naționale de presă AGERPRES, Alex Giboi, numit în această funcție de PSD.

Agerpres a sprjinit editarea unui volum cu poze al #Rezistentilor. Pe carte scrie ca banii din vanzarea cartii se vor duce la Funky Citizens, un ONG al lui Soros.

Funky Citizens, un ONG de pe Dâmbovița, în care apar Elena Calistru, care lucrează de mulți ani pentru fundațiile lui Soros, dar și Codru Vrabie, un alt personaj legat de miliardarul de stânga american.

Acest ONG este implicat direct în proiectul lui Soros privind așa numitele fake news.

Politica anunțată de facebook de a elimina așa-zisele știri false este un proiect finanțat de miliardarul american George Soros și de alți oameni de afaceri de stânga, dezvăluia recent Breitbart, un influent site conservator american. Informații au fost difuzate și de FOX News.

Scopul real este de a elimina știrile incomode pentru grupările finanțate de Soros și stânga americană.

Există și o filială în România controlată tot de oamenii lui George Soros.

IFCN, structura care se va ocupa de acest lucru, este găzduit de Institutul Poynter de Studii Media. O căutare sumară a site-ului Institutului Poynter constată că IFCN Poynter este finanțat în mod deschis de către Open Society Foundations Soros, precum și Fundația Bill & Melinda Gates, Google și Fondul Național pentru Democrație. 

George Soros, founder of Soros Fund Management LLC, poses for a photograph following a Bloomberg Television interview in Budapest, Hungary, on Thursday, Sept. 13, 2012. Soros said he expects Spain to request a Òvery limitedÓ bailout from the European Union, with Prime Minister Mariano Rajoy seeking to avoid damaging political fallout at home. Photographer: Akos Stiller/Bloomberg *** Local Caption *** George Soros

Factual este gruparea din România care colaborează la proiect și care a fost creată de Funky Citizens, un ONG de pe Dâmbovița. În ONG apar Elena Calistru, care lucrează de mulți ani pentru fundațiile lui Soros, dar și Codru Vrabie, un alt personaj legat de miliardarul de stânga american.

Recent Funky Citizens a angajat mai mulți jurnaliști pentru acest proiect. Această grupare susține unul din proiectele dragi lui Soros: căsătoriile homosexuale.

Funky Citizens este unul din ONG-urile preferate la consultările de la Palatul Cotroceni ale președintelui Klaus Iohannis cu așa-numita societatea civilă.

“Doar naivii își pot închipui că promovarea lui Felix Rache de la nivelul unui crainic tv la demnitatea publică de consilier personal al primului ministru Mihai Tudose ar fi avut de-a face cu talentele sale literare. Mihai Tudose nu l-a uns pe Rache drept consilier personal pentru că era un eminent om de presă, un intelectual fin sau poate un partener bun de șah. Apariția neașteptată și nedorită a acestui personaj în Executiv are de-a face cu  faptul că ambii, premier și consilier, se supun cu respect ordinelor.   Ca și în cazul lui Mircea Geoană, care l-a promovat pe Rache în funcția de consilier personal pe vremea când era șef la PSD, numirea în aparatul de lucru al primului ministru Tudose a venit într-un plic. Ca și Tudose, Mircea Geoană este un alt lider PSD despre care s-a speculat intens că are legături periculoase și care recunoștea public aceasta, declarând că nici noi nu mai știm câți suntem. De  aproape 20 de ani, Felix Rache se învârte în aceste cercuri bine organizate, servind cu credință interesul național”, a declarat pentru EVZ un lider PSD.

Felix Rache este cunoscut ca nepotul soacrei lui Mircea Geoană, celebra revoluţionară şi ţărănistă “doamna Costea”, calitate în care îl creştea în sondajele institutului său pe contracandidatul lui Traian Băsescu la alegerile prezidenţiale din 2009. De altfel, Adrian Năstase scria, în august 2007, sub titlul “Pompe funebre şi sondaje de opinie”, pe blogul său: “Daca aveţi un eveniment important în familie şi vreţi să vă „trageţi” un sondaj de opinie favorabil, apelaţi la Felix Rache. Prietenii ştiu de ce”, mai susține Evenimentul Zilei.

De trei ori, în trei luni de zile de când a devenit premier, Mihai Tudose l-a ridicat în rang. Nu doar că i-a umflat funcția, de la consilier personal la consilier al departamentului CENTENAR și, apoi, consilier de stat și șef al Agenției naționale de strategii guvernamentale, dar Mihai Tudose i-a dat complet mână liberă lui Felix Rache în ceea ce privește gestionarea bugetelor de promovare și comunicare publică ale Guvernului României, mai scrie ziarul.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img