Personaj important de la Vatican la Jilava la Adrian Năstase

0
14

„Am scris despre monseniorul Vladimir Ghika, dar am scris şi despre monseniorul Robu care a avut curajul să vină să mă viziteze la Jilava, un gest pe care l-am apreciat în mod deosebit”, a declarat vineri fostul premier Adrian Năstase la lansarea cărții sale la Târgul Gaudeamus.

Ioan Robu este Mitropolit romano catolic al Bucureștiului. În data de 8 decembrie 1984 profesorul Robu fost consacrat episcop la Roma, de către cardinalul secretar de stat Agostino Casaroli.

„E o carte care vorbeşte ea însăşi despre o perioadă care pentru mine a fost foarte complicată. Veţi găsi o parte din cele 3.500 de articole pe care eu le-am postat pe blog în ultimii zece ani într-o perioadă în care au fost, pe blogul meu, zece milioane de accesări. Pe blog am avut peste 250.000 de comentarii. Vreau să le mulţumesc bloggerilor prezenţi aici şi le mulţumesc şi celor cu care, până la urmă, am realizat, de fapt, această carte, pentru că fără reacţiile lor, fără încurajările lor, mai ales în momente mai dificile, nu aş fi putut să fac acest lucru”, a afirmat Adrian Năstase. 

Fostul premier Adrian Năstase, care şi-a lansat vineri, la Târgul Gaudeamus, cartea „Sub zodia momentului. Blog’n Roll vol. 7”, a spus că volumul vorbeşte despre o perioadă care pentru el „a fost foarte complicată”.