spot_img
4.2 C
București
miercuri, decembrie 6, 2023
AcasăhighlightPERCHEZIȚIILE DNA LA CNANDR: Doi foști miniștri sunt legați de firmele implicate

PERCHEZIȚIILE DNA LA CNANDR: Doi foști miniștri sunt legați de firmele implicate

-

Doi foști miniștri apar ca legați de firmele suspectate de DNA ca fiind implicate în contractele acordate de CNANDR.  Din cele 7 firme implicate trei au legături cu un fost ministru al apărării și una cu un fost ministru al transporturilor, scrie Sursa Zilei.

- Reclama -

Firma Ram Europe Romania în asociere cu TMS România, firma Vioricăi Dobriţoiu, soţia fostului ministru Corneliu Dobrițoiu, a derulat mai multe contracte, în valoare de câteva milioane de euro, pentru piese de schimb și întreținere.

Tig For Serv, din județul Dolj, în asociere cu firma Vioricăi Dobriţoiu, a semnat contracte cu DRDP Iaşi pentru piese de schimb.

Olflav Impex, aparţinând lui Lucian Dascălu, unul dintre oamenii de casă ai fostului ministru al transporturilor, Radu Berceanu, a câştigat contracte în asociere cu firma soţiei lui Corneliu Dobriţoiu. (sursa: SURSA ZILEI)

Lucian Dascălu din Craiova este poreclit de presa locală „Piticul porno”. El a fost promovat de Radu Berceanu, care l-a adus de la un atelier auto, unde lucra ca tichinigiu și l-a numit șef la una din firmele mari, TID Oltenia. TID s-a transformat mai apoi în Olflav Impex, firma suspectată acum de procurorii DNA.

Compania TMS România, patronată de Viorica Dobriţoiu, are în principal contracte acordate de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, prin direcţiile regionale de drumuri şi poduri. În ultimii cinci ani, TMS România a încheiat mai multe contracte estimate de publicația TIR România la peste 8 milioane de euro.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img