spot_img
9 C
București
joi, februarie 29, 2024
AcasăhighlightAgentul sub acoperire al șefului CJ Timiș

Agentul sub acoperire al șefului CJ Timiș

-

Dosarul șefului CJ Timiș, Titu Bojin, devine mai interesant cu fiecare zi. Ies la iveală detalii despre modul de operare. Personajul cheie arestat pentru 30 de zile este un anume George Didilă, patronul firmei prin care se derulau afacerile suspecte de corupție ale lui Titu Bojin. Didilă lucra ca un profesionist în domeniul serviciilor secrete. Vorbea la telefon și se caza într-un hotel din Timișoara sub o identitate falsă. Acest lucru reiese din noi interceptări apărute astăzi și prezentate de siteul pressalert.ro din Timișoara.

George Didilă acționa sub identitatea falsă de George Dincă. În luna mai, de exemplu, omul de afaceri  s-a cazat la un hotel din Timişoara sub numele Dincă George. Interesantă și este locația preferată de Didilă alias Dincă și anume hotelul din Timișoara care aparține fraților Cristescu, apropiați ai PSD și ai senatorului de Timiș, Ilie Sirbu. Numele Dincă Gheorghe era folosit atât de Didilă, cât şi de cei care îl recomandau şefilor de instituţii de unde primea contracte.

- Advertisement -

INTERCEPTĂRI CU AGENTUL SUB ACOPERIRE AL ȘEFULUI CJ TIMIȘ, TITU BOJIN

“Didilă George: Sunt George, din partea lui Mihoc, lui Marcel.
Stoi Constantin Cristian: Da, vă rog. Cine?
Didilă George: George mă numesc, din partea lui Mihoc.
Stoi Constantin Cristian: Vă rog.
Didilă George: Am mai vorbit eu cu dumneavoastră. Vin şi eu cu rugămintea aia care v-am mai rugat, să-mi daţi şi mie diferenţa aceea, vă rog frumos.
Stoi Constantin Cristian: A, domnu’ Dincă.
Didilă George: Da, eu.
Stoi Constantin Cristian: Eu cu Dincă…de Dincă vă ştiu.
Didilă George: Eu sunt.
Stoi Constantin Cristian: Chiar ieri am vorbit cu el, chiar ieri am fost la Timişoara şi am vorbit. Şi acum aşteptăm, imediat după 1 rectificarea şi, automat, băgăm diferenţa aia de 8000 sau 8200, nu mai ştiu.
Didilă George: 8800, da.
Stoi Constantin Cristian: 8000 şi un pic”

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img