spot_img
28.7 C
București
sâmbătă, octombrie 1, 2022
AcasăActualitatePensionarul special Caramitru

Pensionarul special Caramitru

-

Caramitru reales la al n-spelea concurs la stat singur pe post.Omul este sef de o viata si la un ong favorizat de politrucii PSD. PNL, UDMR si mai nou si USR-AUR. Adica artistul membru al ONG ului de utilitate publica UNITER primeste 50% in plus la pensie fata de artistul nemembru al acestui ong special la fel ca alte citeva. Cit de penibila poate sa fie cultura de stat si sa accepti sa faci parte din ea.In 2020 bugetul teatrului national IL Caragiala din Bucuresti, care se afla in proprietatea si subordonarea Ministerului Culturii, cred ca printre putinele ministere ale culturii din UE cu teatre in proprietate, a fost de 60 milioane lei. Din care 38 milioane lei au mers pe salarii.45 milioane lei subventii de la bugetul de stat, alimentat si de artistii ce lucreaza in alte domenii ca nu au toti loc la stat. Vreo 15 milioane venituri proprii. Acelasi minister al culturii aloca pentru tot teatrul asa zis independent din ROMANIA, care este concurat neloial si aici de ONG urile celor de la stat si chiar de entitatile aflate in proprietatea Ministerului Culturii a alocat pentru concursuri de proiecte la nivel national via AFCN pentru TEATRU vreo 3 milioane lei pe tot anul, afirma Dan Masca de la partidul POL din Targu Mures, un personaj simpatizant USR.

- Reclama -

Ce mai sustine Dan Masca:

V-am mai spus ca Primaria Generala a Capitalei detine in proprietate 14 teatre de stat, care anul acesta primesc si ele 180 milioane lei din banii tuturor, inclusiv a celor din zona privata ce sunt interesati si ar fi fost bine sa nu fie concurati neloial de stat in acest hal.Undeva la 200 milioane lei sunt subventiile teatrelor de stat cu sediul in Bucuresti vs 3 milioane lei alocati tuturor celor din ROMANIA pentru cofinantarea proiectelor din zona teatrului asa zis INDEPDENDENT, privat.Caramitru a cistigat inca o data concursul si isi poate lua salariul de manager pe linga pensia nesimtita si speciala la cei 79 de ani.Si unii se minuneaza ca vor guvernantii sa mareasca virsta de pensionare… Mizeria din tara asta nu avea cum sa fie prezenta fara lasitatea si sustinerea dublei masuri din zona asa zisei intelectuati de la stat, ultra favorizata si ultramajoritara.Iar dupa asa efort mare in perioada asta a pandemiei cei de la stat au intrat intr-o vacanta lunga si binemeritata.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...