Pemepistul mehedințean Ion Cupă acuzat de un liberal din Dolj: RĂZBOIUL AȘA ZISEI DREPTE

0
63

Trebuie să recunosc, dl. deputat Ion Cupă este capabil de performanțe uluitoare. După ce a schimbat cearceaful împrumutat de la ALDE cu cearceaful primit de la PMP, domnia sa, îmbărbătat desigur de recentele declarații ale lui Traian Băsescu cum că ar candida la primăria Bucureștiului, trece la atenționări adresate ba USR, ba PNL, cum că fără PMP, dreapta românească în general și dreapta craioveană în special s-ar găsi în suferință, scrie pe facebook liberalul craiovean Horațiu Buzatu.

Ion Cupă este liderul de facto al PMP Mehedinți.

CE SUSȚINE HORAȚIU BUZATU DESPRE ION CUPĂ:
De ce crede dl. Cupă despre el că ar fi un politician de dreapta rămâne un mister, dar s-au văzut grozăvii mai mari, așa că nu insistăm.
Un lucru este clar: după atenționările făcute într-un mod general, urmează și niște precizări făcute într-un mod mai special: cică „nu va ezita să valorifice toate atuurile pe care le are în Craiova și în județul Dolj, pentru a obține rezultate cât mai bune în viitoarele alegeri locale”.
Care or fi „atuurile”, numai dânsul știe. Dar dacă se gândește la o eventuală candidatură a dnei. Anișoara Stănculescu pentru Primăria Craiovei, îi spun că se înșală.
În primul rând, pentru că de această dată nu va mai exista susținerea lui Antonie Solomon, despre care știm că va candida pe cont propriu. Sau, dacă nu va candida, susținerea va merge către Olguța Vasilescu.
În al doilea rând, pentru că distinsa doamnă Stănculescu ocupă un scaun de subprefect de Dolj, pe care – în caz de candidatură – va trebui să îl elibereze în scurt timp. Or este puțin probabil să dea cioara din mână pentru vrabia de pe gard.
Prin urmare, spusele dlui. Cupă par să fie mai degrabă un soi de șantaj politic și mai puțin niște declarații de intenție, ceea ce înseamnă că avem de a face cu un spectacol de patinaj artistic în care dl. Cupă speră să impresioneze cu piruetele sale. Doar că în tribunele patinoarului nu mai sunt spectatori…