spot_img
15.4 C
București
luni, mai 23, 2022
AcasăhighlightPe cine vor rușii premier la București

Pe cine vor rușii premier la București

-

„Arhicunoscut şi apreciat în afara țării, susținut pe plan internațional să fie primul-ministru al României, profesorul Georgescu se lovește însă de cozile de topor de la București care i-au adus pe români în ultimul grad de decadență și subdezvoltare”, scrie Ilie Catrinoiu în editorialul său din Sputnik Moldova, text reluat de varianta românească a Russia Today.

Sputnik este organul oficial de propagandă al Kremlinului.

CITIȚI ȘI:Românul lăudat de siteul de propagandă al Kremlinului: Exprimă dureros destinul unui neam ajuns într-o condiţie de umilinţă

FLUX 24 a scris în mai multe rânduri despre legăturile rusești ale lui Călin Georgescu.

„Mi-a atras atenția interviul cu Dr. Călin Georgescu din Adevărul Live de săptămâna trecută” mai scrie Catrinoiu. „În 2010 am auzit prima dată de expertul român în dezvoltare, apoi i-am citit cărțile și i-am urmărit conferințele pe care le ține prin țară. Dr. Călin Georgescu este absolvent al Facultății de Îmbunătățiri Funciare a Institutului de Agronomie din București și doctor în Pedologie. Are o specializare de 2 ani în Strategii de Dezvoltare şi Mediu, în Marea Britanie; între 2012 şi 2015, timp de 3 ani, a fost președintele Clubului de la Roma, iar din februarie 2016 este director executiv al Institutului Global pentru Indexul Sustenabilității, un hub academic inaugurat la Forumul Economic de la Davos care reunește profesori universitari şi cercetători din cele mai mari universități ale lumii, spune editorialul de pe Sputnik, portalul oficial de propagandă al Kremlinului.

CITIȚI ȘI:Un apropiat al Kremlinului, pe lista scurtă de premieri la București

Arhicunoscut şi apreciat în afara ţării, susţinut pe plan internaţional să fie primul-ministru al României, profesorul Georgescu se loveşte însă de cozile de topor de la Bucureşti care i-au adus pe români în ultimul grad de decadenţă şi subdezvoltare. Crima organizată transfrontalieră conlucrează într-o intimitate obscenă, pe faţă, fără perdea, cu toate instituţiile statului român încât statul nu mai e stat, omul nu mai e om, educaţia nu mai e educaţie. În România nu există corupţie, ci terorism financiar. BNR, unele centrale din SRI, Parlamentul, DNA, guvernul, partidele politice, presa, ONG-urile şi „intelectualii” lui George Soros sunt, pe trupul ţării, tot atâtea bube canceroase cât nisipul mării, mai susține Sputnik.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...