spot_img
28.7 C
București
sâmbătă, octombrie 1, 2022
AcasăDezvaluiriPe cine a turnat nr.2 în informațiile militare pentru a scăpa?

Pe cine a turnat nr.2 în informațiile militare pentru a scăpa?

-

Whoooaaa…. Îl mai ştiţi pe dom’ gheneral care era numărul doi în informaţiile militare şi care a băgat botul la borcanul cu mierea fondurilor operative?Ei bine, l-a terminat instanţa, fraţior! I-a dat o condamnare exemplară, taman bună pentru ăia care au furat, fură şi vor mai fura din fondurile operative ale structurilor din sistemul naţional de securitate, da!Iulian Cristian Gherghe a fost condamnat de Curtea Militară de Apel Bucureşti la un an şi cinci luni închisoare cu suspendare, bietul de el! Un an cu suspendare pentru delapidare, fals material în înscrisuri oficiale, fals intelectual şi uz de fals. Şi cică instanta a mai dispus ca gheneralul sa urmeze un program de reintegrare socială şi să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 70 de zile lucrătoare la Primaria comunei Cornetu sau Şcoala Gimnazială nr. 1 Cornetu.Vai, ce l-a pedepsit instanţ, băi, frate! Iar acum se duce la şcoala din Cornetu să-i înveţe meserie şi p-ăia mici, a scris Daniela Tobă, fost purtător de cuvânt al STS, pe Facebook.

- Reclama -

Toate astea fiindcă a furat 180 000 dolari din banii DGIA, adicătălea banii armiei române, cu care şi-a cumpărat o casă.Un lucru interesant: procurorii spun că Gherghe a înapoiat toată suma furată. Bun aşa! Din salariul lui de general meapenist a reuşit să îşi facă o ditamai vila care a costat ceva mai mult decît 180.000 de dolărei, şi după condamnarea cu suspendare a rămas omul cu vila şi a avut, în condiţiile în care uite că a avut suficienţi bănişori la saltea să şi returneze ce a furat. Mişto.Mă uit la pedeapsa primită de general şi mă întreb cît a anume a turnat despre Hăpău şi despre alţii din MApN şi din afara instituţiei, mai spune Tobă.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...