spot_img
4.2 C
București
marți, noiembrie 29, 2022
AcasăAnalizeDIALOGURI HALUCINANTE LA PRIMĂRIA CAPITALEI: Nu s-au sistat plățile pentru plata ajutorului...

DIALOGURI HALUCINANTE LA PRIMĂRIA CAPITALEI: Nu s-au sistat plățile pentru plata ajutorului social către persoanele cu handicap, doar că nu se mai fac. Nu s-au făcut plăți din martie. Suntem la jumătatea lui septembrie…Așa e, avem 6 luni de intârzieri, dar suntem cu plățile la zi!

-

Dacă aș aș fi intuit măcar vag dialogul pe care aveam să-l port telefonic cu o functionară de la Primăria Capitalei, DGAS (Asistența Socială) l-aș fi înregistrat pentru că așa ceva nu auzi in fiecare zi, și cred că Bendeac ar fi crăpat de ciudă.Informatia era aceea că de la venirea distinsei Clotilde Armand, Primăria a sistat plata ajutorului social către persoanele cu handicap asccentuat, sever etc, scrie producătorul de film Radu Tora pe facebook.

- Reclama -

Încerc să reproduc cât mai fidel două din frazele memorabile pe care le-am auzit:”Nu s-au sistat plățile, doar că nu se mai fac!” „Ajutorul s-a redus de la 500 la 250 de lei, avem întârzieri de 6 luni, dar suntem cu plățile la zi!”İnițial am crezut că mi-a luat-o mintea razna. Cum mă? Am mai intrebat-o o dată:- Din câte știu, nu s-au făcut plăți din martie. Suntem la jumatatea lui septembrie…- Așa e (și a repetat) avem 6 luni de intârzieri, dar suntem cu plățile la zi!Bălăceanca, ai legătura..!, mai afirmă Tora.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img