spot_img
4.2 C
București
miercuri, noiembrie 29, 2023
AcasăExternePapa nu crede în aparițiile zilnice ale Fecioarei Maria la Medjugorje unde...

Papa nu crede în aparițiile zilnice ale Fecioarei Maria la Medjugorje unde se strâng un milion de pelerini

-

Papa Francisc și-a exprimat neîncrederea, sâmbătă, în legătură cu aparițiile aproape zilnice ale Fecioarei Maria la Medjugorje, o localitate din Bosnia și Herțegovina, viziuni care atrag circa un milion de pelerini pe an, informează duminică AFP.

- Reclama -

În iunie 1981, șase copii și adolescenți bosniaci au avut viziuni cu Fecioara Maria la Medjugorje, acestea continuând și în prezent, cu regularitate, manifestându-se la unii dintre acești martori ajunși la vârsta adultă, menționează sursa citată.

Însă, femeia care le apare acestora „nu este mama lui Iisus”, este de părere Papa, care a făcut această declarație în avionul ce a decolat sâmbătă din Portugalia către Vatican după ce suveranul pontif i-a canonizat pe Francisco Marto și pe sora sa, Jacinta, doi dintre cei trei mici păstori care au afirmat că au văzut-o de șase ori pe Fecioara Maria în 1917 la Fatima.

Papa a susținut că aceste apariții trebuie să fie în continuare cercetate de Biserică și s-a arătat „suspicios” cu privire la presupusele astfel de evenimente care au loc în ziua de azi la Medjugorje. „Personal sunt mai neîncrezător, o prefer pe Fecioara ca Mamă, Mama noastră, și nu pe o femeie care conduce un birou, care trimite zilnic un mesaj, la o anumită oră. Aceasta nu este Mama lui Iisus. Iar aceste așa-zise apariții nu au prea mare valoare”, a spus Papa menționând că își exprimă „părerea personală” și că Fecioara Maria nu funcționează pe sistemul „veniți mâine la aceeași oră și vă voi da un mesaj pentru oamenii aceia”, mai arată sursa citată.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img