spot_img
29.3 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăcoronavirusOrban și Vela, variante diferite despre 15 mai

Orban și Vela, variante diferite despre 15 mai

-

Ludovic Orban a declarat, luni seara, că deplasarea în afara localității va fi permisă după 15 mai pentru anumite motive, cum ar fi în interes de serviciu, la rude sau pentru munci agricole. El a spus că și comerțul va fi deschis, cu excepția barurilor și restaurantelor. Dacă premierul a făcut referire la condiții mai stricte, nu același lucru l-a spus Marcel Vela. Ministrul de interne a declarat luni, la scurt timp după anunțul președintelui Klaus Iohannis privind măsurile de relaxare, că din data de 15 mai românii vor putea pleca din localitate pentru a merge la munte pentru drumeții sau alpinism, transmite Digi 24.

- Reclama -

Premierul Ludovic Orban a declarat că deschiderea activităților din comerț după 15 mai va stimula consumul și reluarea producției.

Vom deschide comerțul cu excepția mall-urilor. E important că se deschide comerțul. Va fi un stimulent pentru reluarea producției. Și hotelurile vor fi deschise. Restricții vor fi la restaurate, cafenele, baruri. Din evaluarea noastră, restaurantele sunt considerate printre cele mai mari riscuri epidemilogice. Deschiderea frizeriilor, a cabinetelor stomatologice, și acestea sunt activități care vor permite revenirea la normalitate, din punct de vedere economic”, a spus Orban.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...