spot_img
-1.8 C
București
sâmbătă, ianuarie 22, 2022
AcasăJustitieOrban: Blaga nu a părăsit niciodată PNL

Orban: Blaga nu a părăsit niciodată PNL

-

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni că Vasile Blaga nu a părăsit niciodată partidul, arătând că dorește ca verdictul dat de Tribunalul București privind achitarea acestuia pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență „să fie definitiv”.

„Domnul Blaga, în momentul în care a început urmărirea penală împotriva sa, ca și în cazul meu, și-a dat demisia din funcția de copreședinte și nu a mai candidat la alegerile parlamentare. Mă bucur pentru colegul meu, mă bucur că instanța a văzut că este nevinovat. Vasile Blaga, practic, nu a părăsit niciodată PNL, a făcut doar un pas înapoi atunci când asupra lui au apărut semnele de întrebare născute din procedura penală în care a fost implicat și îi doresc ca acest verdict să fie definitiv”, a spus președintele PNL, Ludovic Orban, la Parlament.

Tribunalul București a decis luni achitarea lui Vasile Blaga, fost secretar general al PDL, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență. Instanța a mai dispus ridicarea sechestrului pus în timpul urmăririi penale pe averea lui Blaga.

Decizia instanței nu este definitivă, iar DNA poate face apel.

- Advertisment -

Must Read

China face o Lună artificială

0
Cercetători chinezi construiesc o "Lună artificială" în cadrul unui centru de cercetare pentru o serie de experimente în condiţii de gravitaţie redusă, bazate pe...