spot_img
30.9 C
București
duminică, iulie 3, 2022
AcasăJustitieOrban: Blaga nu a părăsit niciodată PNL

Orban: Blaga nu a părăsit niciodată PNL

-

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni că Vasile Blaga nu a părăsit niciodată partidul, arătând că dorește ca verdictul dat de Tribunalul București privind achitarea acestuia pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență „să fie definitiv”.

- Reclama -

„Domnul Blaga, în momentul în care a început urmărirea penală împotriva sa, ca și în cazul meu, și-a dat demisia din funcția de copreședinte și nu a mai candidat la alegerile parlamentare. Mă bucur pentru colegul meu, mă bucur că instanța a văzut că este nevinovat. Vasile Blaga, practic, nu a părăsit niciodată PNL, a făcut doar un pas înapoi atunci când asupra lui au apărut semnele de întrebare născute din procedura penală în care a fost implicat și îi doresc ca acest verdict să fie definitiv”, a spus președintele PNL, Ludovic Orban, la Parlament.

Tribunalul București a decis luni achitarea lui Vasile Blaga, fost secretar general al PDL, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență. Instanța a mai dispus ridicarea sechestrului pus în timpul urmăririi penale pe averea lui Blaga.

Decizia instanței nu este definitivă, iar DNA poate face apel.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...