spot_img
8.5 C
București
vineri, februarie 23, 2024
AcasămediuOprescu dă 1,5 milioane de euro pentru consultanţă la ZOO Băneasa: "identificarea...

Oprescu dă 1,5 milioane de euro pentru consultanţă la ZOO Băneasa: „identificarea și prezentarea animalelor din punct de vedere al comportamentul social al animalului”

-

5,6 milioane de lei, fără TVA, costă un proiect al Primăriei Capitalei pentru extinderea Grădinii Zoologice din Băneasa, scrie Sursa Zilei.
Conform anunțului de licitație, contractul prevede:

– determinarea, prezentarea și proiectarea generală a zonelor și a habitatelor propuse a fi create în cadrul Bioparcului prin raportare la specificul zonei și a animalelor incluse, la planului de vegetație adaptată pentru zona propusă.

- Advertisement -

– descrierea și proiectarea generală a planului de circulație al vizitatorilor și personalului.

– descrierea și proiectarea generală a zonelor de intrare – ieșire prin identificarea, descrierea și proiectarea tuturor elementelor componente și a parcării.

- Advertisement -

– identificarea, prezentarea și proiectarea generală a facilităților pentru vizitatori – construcții și zone destinate vizitatorilor și a zonelor administrative.

– elaborarea Planului Colecției de Animale – identificarea și prezentarea animalelor din punct de vedere al comportamentul social al animalului, adaptabilitatea acestuia la mediul amplasamentului, și conservarea speciilor care vor fi incluse în cadrul Bioparcului.

Licitația restrânsă accelerată, organizată de Administrația Grădina Zoologică, a fost câștigată de asocierea formată din CMS International INC, Wilmotte& Associes, Maguari–One Zoo Consultans

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img