spot_img
0.9 C
București
joi, decembrie 7, 2023
AcasăAnalizeOpoziția spune că între 30 şi 42 de parlamentari ai majorităţii ar...

Opoziția spune că între 30 şi 42 de parlamentari ai majorităţii ar putea fi convinşi să voteze moţiunea. LE TREBUIE ÎNSĂ PESTE 60

-

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a declarat, joi, că liberalii încă sunt în negocieri pentru moţiunea de cenzură şi că între 30 şi 42 de parlamentari ai majorităţii ar putea fi convinşi să voteze moţiunea.

„Sunt negocieri în desfăşurare, liderii partidelor din opoziţie, aşa cum ştiţi, preşedintele PNL, Ludovic Orban a avut o întâlnire cu ceilalţi lideri din opoziţie pentru evaluarea situaţiei actuale, modul în care poate fi zdruncinată această majoritate. Din păcate, situaţia juridică a liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu a diminuat şansele de dislocare a unor parlamentari din coaliţia majoritară, în sensul în care, Călin Popescu Tăriceanu şi parlamentarii ALDE în acest moment sunt la mâna lui Liviu Dragnea pentru că în Senat PSD are singur majoritate şi în aceste condiţii sigur că negocierile sunt mai dificile cu parlamentarii din coaliţia majoritară. Dar, din evaluările noastre, între 30 şi 42 de parlamentari din arcul guvernamental care şi-au manifestat, în discuţiile avute, opoziţia faţă de conducerea lui Liviu Dragnea, ar putea fi convinşi să voteze o moţiune de cenzură”,a afirmat Ionel Dancă, joi la Parlament.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img