spot_img
8.3 C
București
joi, martie 23, 2023
AcasăAnalizeOpen House la ansamblul Nordis Mamaia 5*****

Open House la ansamblul Nordis Mamaia 5*****

-

Nordis Group, dezvoltator imobiliar de ansambluri hoteliere și rezidențiale premium, deschide sezonul estival în weekendul 29 aprilie – 1 mai cu un eveniment special de tip Open House la ansamblul Nordis Mamaia 5*****. 

- Reclama -

Formatul de eveniment „open house”, binecunoscut pe piața imobiliară internațională, oferă vizitatorilor oportunitatea de a descoperi în detaliu cel mai ambițios și rafinat ansamblu de pe litoral și permite clienților să vadă cum se concretizează investiția lor. Porțile hotelului vor fi deschise atât celor interesați de investiții imobiliare, cât și publicului larg și presei.

”Ne dorim să arătăm publicului larg cum se concretizează Nordis Mamaia 5*****, ansamblul exclusivist de excepție pe litoralul românesc, înainte de livrarea către proprietari începând din această vară. Unitățile hoteliere din Nordis Mamaia au fost achiziționate în proporție de peste 90%, semn că investitorii au apreciat modelul unic de business pe care îl propunem – cumpărarea unei camere de hotel care aduce randament garantat de 7% pe an și venit pasiv pe 30 de ani. Totodată, atenția deosebită la detalii, arhitectură, designul interior și, mai ales, materialele de calitate pe care le folosim fac diferența. Suntem bucuroși că eforturile noastre de a livra doar produse imobiliare de excepție se traduc prin proiecte de succes pe care românii le apreciază datorită standardului înalt pe care îl setează”, a declarat Emanuel Poștoacă, fondator Nordis Group.

Pe parcursul a trei zile de atmosferă efervescentă într-un decor spectaculos, Nordis va facilita vizionări și întâlniri individuale ghidate de către consultanții de vânzări, precum și tururi organizate ale proiectului. Se va putea observa stadiul actual al lucrărilor și vor putea fi vizionate camere de hotel amenajate, așa cum vor arăta acestea la finalizarea proiectului, precum și zona de lobby, cafenele și galeria comercială.

Cei interesați pot alege între a achiziționa un studio sau un apartament în corpurile hoteliere ale ansamblurilor Nordis. Prețurile (fără TVA) pornesc de la 89.200 euro pentru un studio și de la 138.900 euro pentru un apartament cu două camere.

În corpurile rezidențiale de la Nordis Mamaia, clienții pot cumpăra un studio cu prețuri pornind de la €71.390, iar un apartament cu două camere cu prețuri de la 119.000 euro. Această metodă de investiție este considerată a fi sigură și profitabilă pe termen lung, motiv pentru care în Nordis Mamaia au fost achiziționate peste 90% din unitățile hoteliere. Un alt avantaj pentru cumpărători este vacanța de 7 zile pe an pe care ei o pot petrece la hotelurile Nordis. În prezent, unitățile din clădirile hoteliere 1 și 2 ale ansamblului Nordis Mamaia sunt finalizate în proporție de 95%. Începând cu iulie acest an, investitorii Nordis vor deveni proprietarii investiției lor și vor primi toate beneficiile garantate.

Nordis Group este un grup de companii fondat, în 2008, în România, cu capital 100% românesc și specializat în dezvoltarea ansamblurilor hoteliere și rezidențiale premium. Grupul de firme Nordis este format din 7 entități: Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Architecture, Nordis Hotels, Nobileo (membru Nordis Group), Nordis Travel și Nordis Property Management. În prezent, Nordis Group are 4 șantiere în lucru pentru ansamblurile hoteliere și rezidențiale Nordis Mamaia, Nordis Sinaia și Nordis Brașov, precum și pentru imobilul rezidențial Nordis View, din București. Nordis Group își propune să devină lanțul hotelier de 5 stele numărul 1 din România pe segmentul leisure.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img