spot_img
21 C
București
duminică, iunie 4, 2023
AcasăDezvaluiriOMV pregătește teste pe populație la Botești, în Argeș. Anca Alexandrescu a...

OMV pregătește teste pe populație la Botești, în Argeș. Anca Alexandrescu a prezentat scandalul: Nu există nicăieri in lume

-

I-am prins! Credeau cei de la OMV ca nu ma mai ocup de ei? N-au norocul asta! M-am dus azi, asa cum am promis, la Botesti in Arges, acolo unde localnicii mi-au sesizat ca austriecii vor sa faca un depozit de stocare a dioxidului de carbon. Nu exista nicaieri in lume on shore. Adica pe pamant. Doar off shore, in Marea Nordului la 200 km distanta de tarm! Si ce s-au gandit baietii astia care au luat Petrom pe nimic? Hai sa facem noi in Romania cel mai mare depozit din Europa. Facem un experiment. De ce sa nu mearga? Daca americanii testeaza in Romania minireactoarele nucleare pentru care la ei acasa inca nu au primit verde, de ce nu putem si noi? Si s-au apucat de treaba. Ce daca nu exista legislatie in Romania? Ce daca ANRM, Agentia de mediu nu au dat niciun aviz, nicio autorizatie! S-au dus la Botesti si si-au incercat norocul, afirmă pe facebok jurnalista Anca Alexandrescu care a prezentat în emisiunea sa de la Realitatea Plus scandalul.

- Reclama -

Si pana la un punct le-a mers. Primarul zice ca i-a gasit in strada. Ca nu stia nimic despre asa ceva, ca a vazut oportunitatea pentru comuna sa le refaca si lor doua poduri pe care tot OMV le foloseste. Dar nu le-a aprobat nimic. Doar le-a dat o bucata de drum sa-l foloseasca. Desi o tinea sus si tare ca el nu stie, ca n-a aprobat desi consilierii locali cer anularea Hotararii de Consiliu, l-a dat de gol doamna secretar de la Primarie. Care dupa ce a tipat si ne a spus ca ne raspunde doar la ce vrea ea, a luat-o gura pe dinainte si ne a zis de scrisoare! Ce scrisoare? Pai aia de recomandare catre Comisia Europeana prin care se angajeaza sa permita OMV sa faca la Botesti depozitul. Am pus mana si pe scrisoare, normal! Dar si pe adresele pe care primarul le-a trimis la autoritati dupa emisiunea noastra in care ii intreaba…Ce-I intreaba? Daca e adevarat ce se spune prin presa!Sa vezi si sa nu crezi! Bine, acum primarul e mai preocupat de parcarea de 100.000 euro pe care vrea sa o faca in fata casei lui Ion Diaconescu ca sa aiba si consilierii unde sa parcheze cand vin la sedinta, mai spune Alexandrescu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img