spot_img
10.1 C
București
duminică, decembrie 3, 2023
AcasăhighlightOmul blondei lui Măgureanu, Chiliman, Moisescu, PDSR şi Credit Bank

Omul blondei lui Măgureanu, Chiliman, Moisescu, PDSR şi Credit Bank

-

Sunt membru PNL de cativa ani buni, recomandarea de intrare in PNL fiind semnata de Andrei Chiliman si Vlad Moisescu, afirmă într-o postare pe facebook Florin Ghiulbenghian, cel cunoscut ca masonul de la OTV şi care a semnat denunţuri la DNA împreună cu Alina Măgureanu-Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu.

- Reclama -

Joi seară, la Antena 3, Ghiulbenghian afirmase că ar fi fost membru PDL şi că participa la sedinţele conducerii partidului.

Ghiulbenghian afirmă pe facebook că răspunde alegaţiilor publice despre persoana sa.

”Am avut cred că vreo 5-6 dosare. În 95, am fost acuzat că am contribuit la falimentarea Credit Bank. Am fost reținut două zile, fără nicio formă legală, de procurorul Vasiliu. În această anchetă, a fost arestat și tata. După 8 ani de procese, a fost achitat tatăl meu”, a declarat joi seară la Antena 3 Ghiulbenghian.

În plus, ”nu fac denunțurile ca să scap de dosare. Am refuzat expres partea cu aplicarea prevederilor legale, privind înjumătățirea pedepsei”, a precizat Florin Ghiulbenghian.

Acesta a uitat să facă precizări despre afacerile familiei sale imediat după 1990, în special prin mama sa, membră a PDSR, numele de atunci al PSD.

El şi tatăl său au fost implicaţi în devalizarea Credit Bank. Ghiulbenghian a luat un credit de 535.000 dolari de la Credit Bank, pe care l-a virat in contul societatii franceze ‘GELYME’. In calitate de administrator al SC ‘GK CONSIMPEX’ SRL, el a inregistrat date false in evidentele contabile ale firmei, care au avut ca rezultat deturnarea cheltuielilor si diminuarea impozitului datorat bugetului de stat, in valoare de 47.851.000 lei.

Fratele lui Florin, Edmond, a fost condamnat în 2012 la 10 ani de închisoare pentru trafic de droguri.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img