Omar Hayssam: Mulțumesc SRI

0
2499

Vreau sa ii multumesc Serviciului Roman de Informatii pentru munca colosala depusa ca noi si copii nostri sa traim in pace si siguranta. Apreciez corectitudinea cu care trateaza problemele respectand legea si demnitatea omului.Vreau sa multumesc Serviciului Roman de Informatii ca astazi a lamurit pentru intotdeauna ca Omar Hayssam nu este terorist, intrucat chiar reprezentantul SRI a declarat in fata comisiei ce tine de Autoritatea Nationala de Cetatenie ca SRI nu a zis niciodata ca Omar Hayssam este terorist si nu a fost facut terorist.Lucrul care ma bucura din toata inima ca a exprimat aceasta concluzie si realitate, a scris pe facebook Omar Hayysam condamnat pentru terorism.

M-a intrebat o jurnalista draguta daca iubesc Romania ? Ii raspund cu un mare DA, iubesc Romania mai mult decat multi Romani nascuti aici. Daca nu iubeam Romania nu ma deplasam in Februarie 2004 in Yemen, tara cu razboi civil si la acea vreme, si am salvat viata a 5 romani condamnati la moarte pentru omor calificat si i am adus acasa teferi, daca nu iubeam Romania nu as fi participat activ in restaurea manastirilor, cu toate ca sunt musulman, nici nu ma ocupam de azile de batrani si orfelinate de copii ROMANI.
Am toata increderea ca justitia ,mass-media si SRI se vor alatura mie si imi vor da ocazia sa dovedesc nevinovatia si ca nu am avut nici o implicare in rapirea jurnalistilor, si ca adevarul va iesi la iveala cat se poate de repede, a mai susținut Hayssam.