spot_img
16.2 C
București
marți, septembrie 27, 2022
AcasăJustitieOfițerul SRI din Arad prins cu droguri a scăpat, interlopul cu care...

Ofițerul SRI din Arad prins cu droguri a scăpat, interlopul cu care lucra condamnat la închisoare

-

Maiorul SRI Arad Ciprian Sabin Mareş, acuzat de trafic de droguri, a fost condamnat, luni, de Tribunalul Arad, la doi ani şi jumătate de închisoare cu suspendare, în timp ce interlopul Eduard Pălincaş, judecat în acelaşi dosar, va executa doi ani de detenţie. În cazul ambilor inculpaţi, instanţa a dispus confiscarea mai multor cantităţi de droguri pentru a fi distruse, dar şi a unor sume de bani, transmite News.ro.

- Reclama -

Conform deciziei Tribunalului Arad, maiorul SRI Ciprian Sabin Mareş este condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare pentru trafic ilicit de droguri de risc şi mare risc, fără drept, în formă continuată.

Instanţa a decis suspendarea executării pedepsei, dispunând un termen de supraveghere de trei ani.

 Judecătorii au mai decis interzicerea unor drepturi pe o durată de doi ani, calculată de la rămânerea definitivă a hotărârii.

De asemenea, Mareş a fost achitat pentru acuzaţia de “efectuare fără drept de operaţiuni (deţinere) cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, pretinzând sau disimulând că acestea sunt autorizate potrivit legii sau a căror comercializare este permisă de lege”.

 

În cazul celui de-al doilea inculpat judecat, interlopul Eduard Pălincaş, instanţa a respins cererea de schimbare a încadrării juridice din infracţiunea de “trafic ilicit de droguri de risc, fără drept, în formă continuată”, în infracţiunea de “trafic ilicit de droguri de risc”.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...