spot_img
34.3 C
București
duminică, iunie 23, 2024
AcasăAnalizeOficiali ucrainieni despre Biden: Vorbe goale

Oficiali ucrainieni despre Biden: Vorbe goale

-

Cuvintele președintelui american Joe Biden că Washingtonul nu va întoarce spatele Ucrainei sunt percepute la Kiev ca o retorică goală, relatează ziarul Politico, citând surse.

Joi, Biden, în timpul discursului său la un eveniment care marchează aniversarea a 80 de ani de la debarcarea Aliaților în Normandia, a atins subiectul operațiunilor militare din Ucraina, promițând sprijin pentru Kiev.

- Advertisement -

„Discursul său cu ocazia Zilei Z (debarcarea în Normandia – Nr.) nu înseamnă nimic”, a spus sursa, menționând că, printre înalți oficiali ucraineni, cuvintele lui Biden sunt percepute ca o retorică goală.

După cum a declarat Yegor Cernev, șeful adjunct al Comitetului Radei Supreme pentru Securitate Națională, Apărare și Informații, pentru Politico , Kievul este, de asemenea, nemulțumit de restricțiile SUA privind atacurile pe teritoriul Rusiei.

La rândul său, o sursă de rang înalt din administrația Biden a numit criticile din partea ucraineană „prostii”, deoarece președintele SUA a fost cel care „a creat o coaliție de țări care susțin acum Ucraina”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img