spot_img
2.4 C
București
luni, decembrie 4, 2023
AcasăDiasporăOFICIAL: Doi români au murit în urma cutremurului din Italia/ Alte surse...

OFICIAL: Doi români au murit în urma cutremurului din Italia/ Alte surse vorbesc de 5 morți, printre care un copil

-

Autoritățile italiene confirma decesul a doi români în urma cutremurului din Italia: Dougaru Aurelia și Dougaru Alexandru (foto), sot și soție.Anunțul a fost făcut pe facebook de Adrian Chifu, Consilier Local in Verbania Italia Consigliere Comunale di Verbania VB.

- Reclama -

UPDATE:MAE informează joi că, potrivit ultimelor informații obținute din Italia, a fost confirmat decesul altor trei cetățeni români în urma seismului care a avut loc pe 24 august în peninsulă.Astfel, la acest moment, sunt cinci cetățeni români care și-au pierdut viața în urma cutremurului.

UPDATE: 01.00: Adrian Chifu a făcut un nou anunț pe facebook: Autoritățile italiene din celula de criză confirma 5 morți români, printre care un copil. De ce mi-a fost frică nu am scăpat. Sper să se fi înșelat.

UPDATE: 23.50. Potrivit Il granchio soțul Aureliei Dougaru, decedat împreună cu aceasta, ar fi cetățeanul italian Fabio Graziani din Nettuno (și nu Alexandru Dougaru). Aurelia lucra la  asociația regională de voluntari în asistența sanitară (Arvas). Potrivit aceleași surse, cuplul avea și un copil de 9 ani care s-a salvat în mod miraculos și acum ar fi încredințat rudelor tatălui.

UPDATE, 22.30: Potrivit unor surse oficiale, se pare că numărul românilor morți în cutremurul din Italia a ajuns la 5, potrivit B1 TV. De altfel, se pare că trupurile a două femei românce se află la morgă.

FLUX 24 a încercat să confirme informațiile, dar acestea sunt greu de verificat datorită haosului din zonă.

CITIȚI ȘI:Detalii despre românii dispăruți în urma cutremurului din Italia

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img