spot_img
9.3 C
București
duminică, aprilie 2, 2023
AcasăALEGERI 2020Oameni din PLUS îl toarnă pe primarul USR-PLUS Fritz lui Robu

Oameni din PLUS îl toarnă pe primarul USR-PLUS Fritz lui Robu

-

”CE VREȚI SĂ FACEȚI CU BANII TIMIȘORENILOR, DOMNULE?! Eu știu din surse interne USR+PLUS, mai bine zis PLUS, pt că s-au săturat de dv și oameni care au crezut că sunteți altceva! Iată ce vreți: vreți să-i prăduiți prin ong-urile care v-au sprijinit și alte structuri clientelare!”, îl acuză pe facebook fostul primar al Timișoarei Nicolae Robu pe actualul edil Dominic Fritz.

- Reclama -

CE A SCRIS NICOLAE ROBU PE FACEBOOK:

“SĂ VĂ FIE RUȘINE, DOMNULE FRITZ! FACEȚI DE RÂS POPORUL GERMAN, PE CARE NOI, ROMÂNII ȘI MAI ALES BĂNĂȚENII ÎL ADMIRĂM PENTRU TOT CE A DAT EL UMANITĂȚII ÎN ȘTIINȚĂ, ÎN ARTĂ, ÎN TEHNOLOGIE ETC! În 31 de ani de politică postrevoluționară, NIMENI n-a mințit ca dv în Timișoara! Toți actorii politici -și nu mă refer numai la Primari- au avut o minimă decență! Dv nu aveți!

Domnule, eu am dovedit că știu să manageriez proiecte -am manageriat sute!-, fără a mă încurca la niciunul, timp de 8 ani, ca Rector al UPT și alți 8 ani, ca Primar al Timișoarei! Am făcut DE LA ZERO două pasaje deodată pe bani de la bugetul local, ca să vin cu doar două exemple de realizări din mulțimea imensă pe care le-am reușit în cei 8 ani de mandat de Primar! Și am cu ce să mă mândresc și ca Rector al UPT: bibliotecă de top internațional, institut de cercetări de top internațional, bază sportivă conținând bazin de înot acoperit, bazin în aer liber, 2 terenuri de tenis, 5 terenuri de fotbal, hală pt sporturi de interior, etc, etc!

EU AM DEMONSTRAT PRIN FAPTE, DOMNULE, CAPACITATEA DE A FACE!

N-am început niciun proiect pe care să nu-l duc la bun sfârșit pe motiv că nu am asigurați banii! (…) Dv n-ați fost în stare de nimic, vârful carierei dv reale, nu romanțate, fiind poziția de secretară a unui pensionar, care cu 10 ani înainte de a vă oferi dv acest post de secretară a fost Președinte! Cu 10 ani înainte! Și aveți tupeul să mințiți că eu am pornit proiecte fără acoperire și că dv încercați să le salvați?!

Ați blocat tot ce am lăsat eu în lucru, ați stopat licitații, ați reziliat contracte! Asta este tot ce ați făcut în 4 luni! Totul sub minciuna ordinară că ați primit o grea moștenire!

(…) Ați mințit în dosarul de alegeri, ați mințit în dosarul de la jurământ, mințiți continuu din prima zi de mandat!

IA PREZENTAȚI DV, ÎN PLUS FAȚĂ DE CE V-AM CERUT LEGAT DE BANI, DOVADA CĂ AVEȚI DOMICILIUL ÎN TIMIȘOARA! E simplu: fotocopii după paginile din cartea de identitate și din pașaport, ambele eliberate de autoritățile germane, în care este înscris domiciliul! PENTRU CĂ NU PUTEȚI FI DV MAI PRESUS DE LEGE ÎN ȚARA ASTA, numai pt că nu-i sunteți cetățean! (…) Crezând că veți scăpa de DNA, ați delegat semnăturile și ați rămas Primar fără portofoliu -unic în România -. Dar dv ați delegat ceva ce de fapt nu aveați, domnule! Dv nu aveați drept de semnătură nicio clipă, pt că mandatul dv este nul de drept din start! Domnule Fritz, “cazul Fritz” va fi cel mai “gras”caz al DNA de mulți ani încoace!”

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img