spot_img
34.4 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăAnalizeO vizită secretă a șefului Mossad

O vizită secretă a șefului Mossad

-

În timpul unei vizite secrete efectuate la Cairo, care a avut loc în urmă cu câteva săptămâni, șeful Mossad, Yossef Meir Cohen, s-a întâlnit cu Abbas Kamel, șeful informațiilor generale egiptene, scrie Anima News, site israelian în limba română.

- Reclama -

Cei doi au discutat despre posibilitatea ca Israelul să anexeze Iehuda și Shomron.
Yosef Meir Cohen s-a mai întâlnit și cu înalți oficiali egipteni pentru a discuta, printre altele, posibilitatea ca Israelul să anexeze teritorii vaste în Iehuda și Shomron, pe lângă situația din Gaza și planul de pace Trump din Orientul Mijlociu, relatează ziarul arab, cu sediul la Londra, ”Al-Araby Al-Jadeed”.

O sursă egipteană a declarat pentru ziarul Dar al-Hayat că Egiptul și-a exprimat refuzul absolut de a confirma anexarea israeliană. Sursa a calificat această mișcare drept „ilegală” și a subliniat că Egiptul s-a opus măsurilor unilaterale și că, în opinia sa, fiecare pas pe care Israelul trebuie să-l facă ar trebui să „fie negociat”. Surse din mass-media arabă susțin cu tărie că un număr semnificativ de țări arabe și-au exprimat în culise susținerea pentru decizia israeliană și că opoziția pe care o exprimă public vizează obiectivele lor naționale de a împiedica opoziția civilă la măsurile israeliene care nu sunt foarte populare în țările lor. 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...