spot_img
23.5 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăAnalizeO vacanţă all inclusive la trei stele în Mamaia, de 3 ori...

O vacanţă all inclusive la trei stele în Mamaia, de 3 ori mai scumpă decât una în Bulgaria

-

Preţurile ajung la 70 de euro pe noapte la un hotel de trei stele, în Mamaia, în regim de all inclusive, pentru luna iunie, în timp ce la un hotel tot de trei stele din Bulgaria, la Nisipurile de Aur, preţul este în medie de 22-25 euro pe noapte. În ceea ce priveşte Grecia, pentru luna iulie, preţurile pornesc de la 22-25 de euro pe noapte. IRI Travel, principalul turoperator pe destinaţia Bulgaria, a făcut o analiză a preţurilor la cazările din hotelurile de 3,4 şi 5 stele din principalele staţiuni din România, Bulgaria şi Grecia, transmite news.ro.

- Reclama -

În Bulgaria, hotelurile de 5 stele din Nisipurile de Aur îşi asteaptă turiştii cu tarife cuprinse între 48 şi 52 de euro, având inclus doar micul dejun. La 4 stele, tarifele pentru cazare cu mic dejun variază în jurul cotei de 25 de euro de persoană. În timp ce la all inclusive, acestea urcă până la 40 de euro. La 3 stele, diferenţa pe noapte între hotelurile care oferă mic dejun şi all inclusive nu este decât de 5 euro. Adică 20-22 euro/ noapte sau 25-27 euro/ persoană. 

„Pentru luna iulie şi august, bulgarii majorează preţurile cu 10-15 euro de persoană pe noapte la fiecare categorie de hotel, iar în septembrie, preţurile ajung la nivelul lunii iunie”, a mai afirmat Lucian Bădîrcea. 

În Sunny Beach, pentru lunile iunie şi septembrie, tarifele  pe noapte la 5 stele variază între 60 şi 65 de euro, la 4 stele, coboară la 40-45 de euro/ persoană în funcţie de regimul ales, iar la 3 stele cu mic dejun preţul este de 20 de euro/ noapte, iar cu all inclusive, 25-30 euro/ noapte. 

„În schimb, când vorbim de lunile iulie şi august, la 5 stele cu all inclusive, tarifele se majorează până la 77-80 de euro. La 4 stele, all inclusive: 48-55 euro, cu mic dejun: 40-45 euro. Pentru hotelurile de 3 stele, preţurile sunt cuprinse între 30 şi 40 de euro în funcţie de masă”, a mai spus Lucian Bădîrcea. 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...