spot_img
31.1 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăAnalizeO useristă și-a făcut ilegal un bloc în Timișoara

O useristă și-a făcut ilegal un bloc în Timișoara

-

Grupul PNL din Consiliul Local Timișoara i-a solicitat demisia lui Aida Szilagyi, consilier local USR, după ce instanța a decis să-i anuleze două autorizații prin care a construit ilegal un bloc într-o zonă de case.

- Reclama -

Potrivit unei investigații realizată de Renașterea Bănățeană, în anul 2006, familia Szilagyi a depus la Primăria Timișoara documentația în vederea obținerii autorizațiilor de construire cu scopul extinderii clădirii pentru a deveni „casă familială”. În realitate, s-a construit un bloc cu nouă apartamente și locuri de parcare.

- Advertisement -

Autorizații de construire ilegale pentru consilierii USR. Este foarte grav ce se întâmplă în Primăria Timișoara!! Grupul PNL a cerut public astăzi (n.r. marți), în ședinta Consiliului Local Timișoara, demisia dnei consilier USR Aida Szilagyi. Motivul este foarte clar: doamna consilier a primit o autorizație de construire pentru o casă unifamilială, însă ca prin minune, peste noapte a răsărit un ditamai blocul. E o ilegalitate care se vede de la mare distanță și pe care o poate înțelege orice om de bună credință. I-am solicitat dlui primar Dominic Fritz să susțină solicitarea noastră, în ideea în care, încă USR mai ține sus stindardul “Fără penali în funcții publice”… Cât cinism, câtă minciună, cătă impostură vedem în acești așa-ziși “oameni noi”. Dar ceea ce este mai trist, se produce deja: zero rezultate, zero proiecte, zero competență. Demisia de onoare e singurul gest care îi mai poate salva de la dezastrul politic care îi așteaptă. Dar, care onoare?”, a afirmat Adrian Lulciuc, liderul consilierilor locali PNL din Timișoara.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img