O politiștă face DEZVĂLURI despre atentatul de la Nisa

0

O poliţistă franceză a dezvăluit presei că în seara atacului de la Nisa, în dispozitivul de securitate de pe promenadă nu era niciun echipaj al poliţiei naţionale, iar poliţiştii locali care au încercat să împiedice camionul teroristului nu aveau arme, transmite Digi 24.

Femeia relatează că, mai mult, un şef din Poliţia Naţională i-ar fi cerut să ascundă adevărul. Poliţista, responsabilă cu supravegherea video la Nisa, susţine şi că i s-a cerut să şteargă din sistem înregistrările cu primele momente ale atacului, de unde reieşea clar, spune ea, haosul din primele momente ale intervenţiei forţelor de ordine.

Şefa Centrului de supervizare urbană (CSU) de la Nisa Sandra Bertin, care a acuzat Cabinetul ministrului de Interne Bernard Cazeneuve că a exercitat presiuni asupra ei, la o zi după atacul din oraş, să modifice raportul cu privire la dispozitivul de securitate din seara lui 14 iulie, a fost dată în judecată pentru defăimare de ministru, care a atacat totodată puterea de dreapta din staţiune, scrie AFP.