A apărut o nouă înregistrare în scandalul politic de la Viena care a dus în câteva ore la demisia vicecancelarului. În această nouă înregistare vicecancelarul demisionar austriac Heinz-Christian Strache (FPO) vorbește despre “orgiile sexuale” ale cancelarului PPE Sebastian Kurz care ar fi avut loc în “camerele din spatele drogurilor”. Acesta poate fi și pasajul pe care Strache l-a menționat în declarația sa de sâmbătă când și-a cerut scuze pentru răspândirea de zvonuri despre cancelar, transmite postul de televiziune austriac OE 24.

PPE se află la guvernare cu FPO.

În înregistrare, Strache vorbește și de fostul cancelar austriac Christian Kern (SPO-socialiștii austrieci). “Am un informator care mi-a trimis fotografii cu Kern, cu negri minori în Cape Town”, spune Strache

Înregistrările au fost făcute înainte de alegerile parlamentare din 2017 în Ibiza. În acestea Strache apare alături de actualul lider al grupului parlamentar al FPO și de o rusoaică, presupusă nepoata a unui oligarh rus. În prima parte a înreguistrări Strache vorbește de donații pentru partidul său în schimbul cărora ar putea da când va ajunge la guvernare contracte din bani publici. De asemenea se vorbește și de preluarea celui mai răspândit cotidian austriac, Kroner Seitung.

Vicecancelarul austriac Heinz-Christian Strache, liderul formaţiunii de extremă dreapta Partidul Libertăţii (FPOe), care face parte din coaliţia de guvernământ, şi-a anunţat sâmbătă demisia din funcţie în urma difuzării unei înregistrări video compromiţătoare în care Strache oferă contracte guvernamentale în schimbul sprijinului politic, transmit dpa, AFP şi Reuters.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?