O NOUĂ CREȘĂ PENTRU SEVERIN

0

Familiile tinere din Severin au un nou motiv de bucurie. O nouă creșă de va construi pentru copiii lor. „Am preluat imobilul Grădiniței nr. 13, care nu mai funcționa ca unitate de învățământ, și l-am transformat în creșă, pentru a suplimenta astfel numărul locurilor destinate educației timpurii și a veni în sprijinul familiilor tinere din Severin”, a precizat primarul Severinului Marius Screciu.

O nouă creșă prinde contur în Severin

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin a vizitat șantierul de reabilitare a imobilului și spune că procedurile administrative sunt finalizate în acest moment, s-au realizat și amenajările interioare și exterioare și, în perioada următoare, creșa va fi dotată cu mobilier și personal, prin Direcția de Asistență Socială.

Vor fi disponibile 30 de locuri, în 2 clase, pregătite să fie funcționale din 14 septembrie, dacă situația epidemiologică va permite începerea anului școlar în condiții de siguranță.

„În 2017, am inaugurat prima creșă construită în Drobeta Turnu Severin, în ultimii 30 de ani, realizată cu fonduri din bugetul local, într-un corp al Școlii generale nr. 1. Pe lângă modernizarea infrastructurii urbane și extinderea rețelelor de utilități, în toate cartierele orașului, construcția de creșe și grădinițe rămâne printre obiectivele mele prioritare, pentru a rezolva numeroasele solicitări venite din partea părinților”, a mai declarat primarul Marius Screciu.