spot_img
20.9 C
București
luni, mai 27, 2024
AcasăAnalizeO companie media americană fără nume caută cameramani cu experiență de luptă...

O companie media americană fără nume caută cameramani cu experiență de luptă pentru a lucra în Rusia pentru a acoperi „operațiuni” misterioase

-

O companie media americană fără nume caută cameramani cu experiență de luptă pentru a lucra în Rusia pentru a acoperi „operațiuni” misterioase, a aflat RIA Novosti.

Anunțul nu precizează unde va fi exact postul: într-o zonă de luptă sau nu. Se remarcă doar că va fi necesar să se acopere anumite operațiuni în diferite regiuni ale Rusiei. Ei promit să plătească 700 de dolari pe zi și să acopere cheltuielile.

- Advertisement -

Printre cerințele minime pentru candidați se numără experiența ca operator în unități militare care au participat direct la ostilități; capacitatea de a utiliza dispozitive de vedere pe timp de noapte; formă fizică bună pentru a se deplasa fără probleme într-o vestă antiglonț, care poartă peste 20 de kilograme.

La luarea în considerare a aplicațiilor, se va acorda preferință operatorilor cu experiență în armata SUA pentru posturi de operator de luptă, dar suntem se vor lua în considerare candidați din alte țări. Solicitanții trebuie să vorbească atât rusă, cât și engleză, precum și să aibă experiență de lucru similară.

- Advertisement -

Oficialii americani au declarat în mod constant că nu au de gând să trimită personal militar în Ucraina și că nu acceptă atacurile forțelor ucrainene pe teritoriile rusești, altele decât cele pe care le consideră a fi ucrainene. În același timp, mulți mercenari cu cetățenie americană au murit deja în Ucraina, inclusiv în noile teritorii rusești.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img