spot_img
20 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăAnalizeO celebră actriță acuzată că a avut o relație lesbiană cu așa...

O celebră actriță acuzată că a avut o relație lesbiană cu așa numita prințesă Lia Lambrino a murit

-

Actriţa Zsa Zsa Gabor a încetat din viaţă duminică după-amiază la vârsta de 99 de ani. Gabor este o adevărată legendă a Hollywood-ului, cunoscută pentru frumuseţe, eleganţă, dar şi pentru cele nouă căsnicii, fiind la un moment dat căsătorită cu fondatorul lanţului hotelier Hilton. Ea s-a născut în Ungaria, iar după izbucnirea celui de-al doilea război mondial a emigrat în Statele Unite, relatează Reuters.

Zsa Zsa Gabor a apărut acum mulți ani într-un scandal sexual legat de actuala Lia Lambrino, soția așa zisului Prinț Paul Lambrino.

- Advertisement -

In 1988, ziarul Los Angeles Times relata cu lux de amanunte desfasurarea unei conferinte de presa organizate de Lia Georgia Triff ( actualmente Lambrino), de 39 de ani, care anunta ca a introdus cererea de divort de Melvin Belli (81 de ani la acea vreme) dupa un mariaj de 16 ani.

„Ea a completat cererea de separare legala pe 1 iulie 1998, apoi le-a declarat reporterilor ca sotul ei a abuzat-o verbal si fizic atat de ea, cat si de fiica lor de 15 ani, Melia. Ea a mai spus pentru San Francisco Examiner ca sotul ei o acuza pe nedrept ca l-a inselat cu mai multe persoane, printre care episcopul sud-african Desmond Tutu si actrita Zsa Zsa Gabor. Belli a raspuns imediat cu o declaratie, spunand in cadrul unei conferinte de presa ca e de acord cu divortul, acuzandu-si sotia ca a cheltuit un milion de dolari pe bijuterii si alte extravangante in timp ce se iubea cu un australian de 25 de ani, un om care, conform presei din Australia, are cazier”, scria Mark Stein in LA Times.

- Advertisement -

În proces fostul soț al Liei a adus mai multe detalii picante despre aventurile extraconjugale ale acesteia.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img