spot_img
30.3 C
București
duminică, iunie 16, 2024
AcasăDezvaluiriNumele celor trei terorişti de la Paris: Şi-au uitat actele de identitate...

Numele celor trei terorişti de la Paris: Şi-au uitat actele de identitate în maşina abandonată FOTO UPDATE: RAID ÎN CURS LA REIMS

-

Saïd şi Cherif Kouachi, doi franco-algerieni sunt în vizorul poliţiei în urma atacului comis miercuri la sediul săptămânalului satiric francez Charlie Hebdo, relatează Le Point.
kouachi2
Cei doi bărbaţi suspecţi de 32, respectiv 34 de ani sunt originari din Pantin, o suburbie a Parisului, şi au revenit din Siria în vara anului trecut. Unul dintre suspecţi a fost judecat în 2008 în urma destructurării filialei irakiene „al 19-lea arondisment” din Paris. El a fost arestat în 2005 în timp ce se pregătea să plece la Damasc.
În perioada 2003-2005, această organizaţie ar fi încurajat zeci de tineri francezi să plece la lupte în Irak. Cei doi sunt fraţi, potrivit Le Point. Al treiea suspect este un tânăr de 18 ani, Hamyd Mourad, un om al străzii. Cei trei au fost recunoscuţi de martori că s-ar fi aflat în autoturismul Citroen C3, abandonat după atentat. Hamyd ar fi fost şoferul celor doi atacatori.
Saïd Kouach
UPDATE: Doi dintre cei trei au fost identificaţi foarte simplu. Saïd şi Cherif Kouachi şi-au uitat actele de identitate în maşina abandonată
cautati
UPDATE: Raid al Poliţiei franceze la Reims, unde s-ar afla teroriştii. Reims se află la 90 mile est de Paris.
REIMS

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img