spot_img
15.2 C
București
luni, septembrie 26, 2022
AcasăAnalizeNoua șosea din Parâng a atras mii de turiști la 3 de...

Noua șosea din Parâng a atras mii de turiști la 3 de zile de la inaugurare

-

În acest weekend, stațiunea Parâng a fost principalul punct de atracție pentru iubitorii muntelui. Inaugurarea noii șosele, modernizată de Consiliul Județean Hunedoara în baza un proiect finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2, a oferit turiștilor posibilitatea de a admira peisajele superbe din munți. Lucrările la acest obiectiv de investiții al Consiliului Județean Hunedoara au început în toamna anului 2018 și au fost finalizate în urmă cu trei zile.

- Reclama -

Proiectul a vizat lărgirea părții carosabile la patru metri și turnarea de covor asfaltic, amenajarea de rigole betonate, construirea de podețe, ziduri de sprijin și montarea de parapet de siguranță. Pentru ca sporturile de iarnă să poată fi practicate în cele mai bune condiții, au fost construite și două tuneluri auto pe sub pârtia de schi. Valoarea totală a acestui proiect este de 20,3 milioane de lei.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...