NOUĂ ÎNREGISTRARE CU PROCURORUL PORTOCALĂ: L-am ars pe Ştoalfă după 10 ani, deci pe Ştoalfă l-am ars după 10 ani, pentru simplul motiv că m-a înjurat de mama. Şi când l-am prins l-am paradit

0
118

O nouă înregistrare explozivă cu celebrul procuror Mircea Negulescu a fost difuzată de România TV. Înregistrarea constă într-o convorbire cu procurorul Portocală în care acesta povesteşte cum se foloseşte de funcţia sa de procuror pentru a face dosare. 

Procurorul Mircea Negulescu dezvăluie în această înregistrare cum se răzbună pe diverşi oameni cu ajutorul dosarelor.

El povesteşte că celebrele dosare ale lui Cosma, Ghiţă sau Bădescu au pornit chiar de la el. De asemenea, acesta relatează că i-a făcut dosar unei persoane pentru simplul mptiv că l-a înjurat de mamă.

Cosma, dosarul Bădescu, da, Cosma, Bădescu şi Ghiţă, toate nu au plecat, frate, de la mine? Fariseul m…  mă-sii. Cosma, Bădescu şi Ghiţă, adică el nu ştie de unde au plecat dosarele astea? Ştie tot oraşul. Şi la grădiniţă dacă întrebi pe vreunul zice: „uite, ăsta a pornit dosarele astea”. L-am ars pe Ştoalfă după 10 ani, deci pe Ştoalfă l-am ars după 10 ani, pentru simplul motiv că m-a înjurat de mama. Şi când l-am prins l-am paradit. Aşa şi cu ăsta, să nu aibă reprezentarea. Eu pot să stau, mai am cinci ani sau pot să stau până la 70 şi jur că stau până la 70, să-mi ia caii de la bicicletă, ce să-mi facă?„, povesteşte Mircea Negulescu.

Nu este prima înregistrare de acest fel cu procurorul Mircea Negulescu. Acesta este recunoscut pentru limbajul său batjocoritor la adresa altor oameni, dar şi de modul în care se foloseşte de funcţia sa în scopuri personale.

La sfârşitul lunii iunie, România TV a difuzat o înregistraere în care procurorul Portocală o învaţa pe soţia unui denunţător, zis Şomeru’, cum să afle martorii sub acoperire din dosar.

CITEŞTE ŞI O nouă înregistrare bombă cu Mircea Negulescu: Procurorul o învaţă pe soţia unui denunţător să afle martorii sub acoperire din dosar