spot_img
21 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăDezvaluiriNou scandal în PNL cu Dan Vîlceanu: „PLUTON DE EXECUȚIE”

Nou scandal în PNL cu Dan Vîlceanu: „PLUTON DE EXECUȚIE”

-

A reizbucnit scandalul în PNL Gorj din cauza schimbărilor din minerit și energie. Primarul Din Târgu Jiu Marcel Romanescu a comentat, joi, că Biroul Politic Județean al partidului său se comportă ca ”un pluton de execuție” și că nu cunoaște nici măcar un sfert din oamenii promovați de PNL pe funcții, de la sosirea la guvernare, transmite Radio Infinit.

- Reclama -

Liderul județean PNL Gork este deputatul Dan Vîlceanu, protagonistul mai multor scandaluri, printre care multe contracte cu statul.

Discuția cu jurnaliștii a pornit de la promovarea lui Valentin Tatomir, directorul ELCFU Motru, pe postul de director al Direcției Resurse Umane din cadrul Complexului Energetic Oltenia. Tatomir a fost, vreme de trei mandate, consilier PSD. Marcel Romanescu este nemulțumit că nu sunt selectați specialiști din cadrul PNL.

Romanescu a precizat că niciun om din cadrul organizației pe care o conduce, PNL Târgu-Jiu, nu a fost promovat în vreo funcție, de la sosirea partidului la guvernare.

Primarul Târgu-Jiului a comentat că deputatul Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, este cel care trebuie să-și asume răspunderea pentru numirile făcute în ultima perioadă.

Marcel Romanescu a mai spus și că nu cunoaște nici măcar un sfert din persoanele promovate de PNL Gorj în funcții.

”Nu știu de unde au fost parașutați! Sunt tot felul de indivizi care-și leagă numele de PNL doar pentru că este la guvernare”a comentat primarul Târgu Jiului.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...