spot_img
22 C
București
miercuri, iulie 24, 2024
AcasăAnalizeNou proiect de infrastructură în Mehedinți: Plopi-Balota

Nou proiect de infrastructură în Mehedinți: Plopi-Balota

-

În cadrul ședinței de îndată a Consiliului Județean Mehedinți pe care a convocat-o luni, președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, s-au luat ultimele decizii înaintea semnării contractului de finanțare cu fonduri europene a proiectului care vizează reabilitarea/modernizarea DJ 606A, cuprins între DJ 561A (Plopi) și DN 6 (Balota).

- Reclama -

“Au fost aprobate sumele totale care constituie contribuția Consiliului Județean Mehedinți la valoarea totală a proiectului. Astfel, efortul financiar al Consiliului Județean ajunge la 10,95% din proiect, adică 5,7 milioane lei. Este o sumă importantă pe care o acoperim, dar țin mult la această investiție la fel ca și la celelalte pe care le avem în implementare. Fiecare sector de drum pe care îl reabilităm contribuie la o infrastructură județeană modernă, la standardele europene actuale, acest fapt contribuind, în ansamblu, la dezvoltarea economică și turistică a județului.”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

- Advertisement -

Contractul de finanțare pentru proiectul de modernizare a celor 19,3 kilometri va fi semnat în perioada imediat următoare.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img