spot_img
1.1 C
București
joi, decembrie 7, 2023
AcasăAnalizeNoi precizări ale lui Dan Andronic după ce Sebastian Ghiță l-a invocat...

Noi precizări ale lui Dan Andronic după ce Sebastian Ghiță l-a invocat în scandalul Coldea

-

Simt nevoia să fac câteva precizări pentru că fiecare a înțeles ce a vrut din declarațiile mele de aseară, ajungându-se la distorsiuni ciudate. Înțeleg tendința unora de a arunca cu fumigene, dar din punctul meu de vedere lucrurile sunt clare!, a scris pe facebook joi dimineață Dan Andronic, directorul Evenimentului Zilei, după ce numele său a fost pomenit de Sebastian Ghiță, în scandalul vacanțelor cu prim adjunctul directorului SRI, generalul Florian Coldea.

PRECIZĂRILE LUI DAN ANDRONIC:
1. M-am întâlnit cu generalul SRI Florian Coldea pe aeroportul din Istanbul în februarie 2010. Ne cunoscusem în campania electorală din 2009, când lucrasem cu Traian Băsescu. Am stat de vorbă cu gen. Coldea preț de câteva minute, nu mi-a spus de unde vine sau dacă mai este cu cineva. S-a urcat în acel avion.
2. Nu am vorbit cu Sebastian Ghiță, nici nu cred că-l cunoșteam pe atunci, după cum nu le cunoșteam nici pe soțiile celor doi.
3. Eu aveam bilete la clasa business, mai eram cu niște prieteni care pot spune mai multe despre persoanele care erau în acel avion. Sunt sigur că Coldea, Ghiță și soțiile se aflau în acel avion, dar am declarat presei doar ceea ce am văzut și trăit eu, nu am vrut să vorbesc pentru alții.
4. Cursa de avion era operată de Tarom, am găsit indicii privind biletele de avion pe mail, perioada corespunde cu vacanța Ghiță-Coldea din Seychelles.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img