spot_img
4.7 C
București
marți, decembrie 6, 2022
AcasăAnalizeNoi percheziții la baza NATO de la Kogălniceanu pentru furt de combustibil

Noi percheziții la baza NATO de la Kogălniceanu pentru furt de combustibil

-

Mai multe percheziții au avut loc miercuri, 15 noiembrie, la domiciliile mai multor militari de la Baza NATO Mihail Kogălniceanu, într-un dosar ce vizează furt de combustibil de la avioanele bazei militare, transmite Replica de Constanța.

- Reclama -

Potrivit unor surse bine informate, ar fi vorba despre 7 tone de combustibil. Perchezițiile s-au desfășurat în localități precum Satu Nou, Siminoc, Medgidia.

60 de persoane au fost la audieri, la Poliția Transporturi, 22 dintre acestea având calitatea de suspecți.

nul trecut, pe 24 noiembrie, procurori ai DIICOT împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul DCCO, au făcut şase percheziţii domiciliare în judeţul Constanţa. Procurorii au descoperit că, începând cu 2017, pe teritoriul României, mai multe persoane au constituit un grup infracţional organizat, în scopul comiterii, timp de patru ani, a infracţiunii de furt calificat prin sustragerea de combustibili lichizi aparţinând guvernului S.U.A., în special motorină, din baza militară de la Mihail Kogălniceanu, precum şi din zonele dedicate efectuării unor exerciţii tactice militare situate în judeţul Constanţa.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img