spot_img
12.6 C
București
luni, aprilie 22, 2024
AcasăDezvaluiriNoi informaţii şi fotografii explozive despre şi cu teroristul Amedy Coulibaly

Noi informaţii şi fotografii explozive despre şi cu teroristul Amedy Coulibaly

-

Semnele de întrebare privind atentatele de la Paris se înmulţesc. Noi informaţii relevate de săptămânalul Le Point pun în discuţie atitudinea autorităţilor, în special a serviciilor secrete franceze. Informaţiie îl privesc pe Amedy Coulibaly, unul din cei trei terorişti de la Paris, implicat în uciderea unei politişte şi a altor patru oameni la un magazin evreiesc.

ÎN DECEMBRIE 2013 A FOST CONDAMNAT LA 5 ANI DE ÎNCHISOARE

- Advertisement -

Amedy Coulibaly a fost condamnat în 20 decembrie 2013  la 5 ani de închisoare. El a scăpat câteva săptămâni mai târziu. Fusese pus sub acuzare în 2010, moment în care a fost plasat şi în detenţie provizorie. Dar în acelaşi an, 2010, când oficial era în detenţie, Amedy Coulibaly a fost fotografiat de serviciile secrete în cel puţin două momente cu traficanţi de arme. Cele două fotografii au fost date publicităţii de Le Point.

Prima fotografie:

- Advertisement -

Amedy Coulibaly 1

A doua: Cu Teddy Valcy, un islamist radical:

Amedy Coulibaly 2

Mai mult, exact în aceea perioadă, Amedy Coulibaly şi cei doi fraţi franco algerieni au fost interceptaţi de serviciile secrete franceze acasă, la Murat. la Djamel Beghal, un islamist implicat în atentatele din 1995, cu care discutau despre mişcările islamiste.

La vremea respectivă despre Amedy Coulibaly s-a reţinut că acesta vindea arme Kalaşnikov pe stradă şi obţinea acte false pentru musulmani care vroiau să meargă în Marea Britanie.

CONDAMNAT DE 5 ORI LA ÎNCHISOARE

De asemenea, Amedy Coulibaly era cunoscut ca un personaj periculos. Fusese condamnat deja în 2001, 2002, 2004 şi 2005. De fiecare dată a scăpat. Ca şi în 20 decembrie 2013. În 2014 a fost eliberat din închisoare motivarea fiind că a stat în detenţie în 2010 şi şi-ar fi executat pedeapsa. În ianuarie 2015 a omorât cel puţin cinci oameni.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img