spot_img
10.7 C
București
vineri, decembrie 1, 2023
AcasăhighlightLiderii americani au refuzat să participe la mitingul de la Paris

Liderii americani au refuzat să participe la mitingul de la Paris

-

Nici preşedintele Barack Obama, nici vicepreşedintele Joe Biden, nici secretarul de stat John Kerry nu au dorit să participe la mitingul de duminică de la Paris în memoria victimelor atentatului de la Charlie Hebdo. Mai mult, secretarul american al justiţiei, Eric Holder, prezent duminică la Paris la o reuniune internaţională a refuzat și el să participe. A fost prezent doar ambasadorul american la Paris, conform instrucțiunilor primite de la Departamentul de Stat. Adică cel mai jos nivel de reprezentare diplomatică ceea ce indică probleme importante în relația bilaterală pe un anumit subiect. În acest caz atacurile teroriste care au șocat Franța și întreaga lume.

- Reclama -

 

HOLDER ÎI LASĂ ÎN OFSAID PE FRANCEZI

Mai mult, Eric Holder după ce a refuzat să participe la miting a dat o declarație pentru Agence France Presse spunând că nu există „informaţii credibile” care să ateste că Al-Qaida sau gruparea Stat Islamic se află la originea atentatelor de la Paris. Tot duminică, Generalul Martin Dempsey, şeful Statului Major General american, a declarat pentru postul Fox News că nu a fost stabilită o legătură care să demonstreze că Al-Qaida a comis atacul asupra revistei satirice franceze Charlie Hebdo. Declarațiile americanilor vin să conteste opiniile formulate la Paris privind implicarea rețelelor teroriste islamiste în atentatele de la Charles Hebdo.

CE ŞTIU AMERICANII

FLUX 24 a dezvăluit vineri seară că Statele Unite sunt nemulțumite de atitudinea Franței. Americanii au oferit sprijin, dar acesta a fost refuzat de francezi. De asemenea, toate ofertele străine de a participa la acțiunile pentru prinderea teroriștilor au fost respinse de guvernul francez.  Flux 24 a publicat vineri seară un articol intitulat CE ASCUND FRANCEZII în care ridica mai multe semne de întrebare privind evenimentele sângeroase care au avut loc în Franța.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img