spot_img
13.6 C
București
joi, aprilie 25, 2024
AcasăDezvaluiriNOI DEZVĂLUIRI ÎN SCANDALUL #SorinaMateiSRI: A fost angajată la B1 și RTV...

NOI DEZVĂLUIRI ÎN SCANDALUL #SorinaMateiSRI: A fost angajată la B1 și RTV la cererea SRI

-

Confirm că a fost angajată la amândouă (n.red- B1 Tv și RTV), ca urmare a interventiilor venite de la persoane din SRI, a scris luni seară pe facebook Dan Andronic, directorul suspendat al cotidianului Evenimentul Zile.

Andronic a avut această reacție după ce deputatul Sebastian Ghiță a acuzat -o pe Sorina Matei că face jocurile unor generali din SRI și că Dan Andronic poate confirma aceste informații.

- Advertisement -

Sorina Matei uită că a lucrat la două televiziuni care sunt nominalizate in raportul Departamentului de Stat al SUA. Deci e „inculpată” și ea, prin forma aderării. B1TV și RTV. Fără să mai adaug SMS-urile trimise către mine.Și, da, confirm că a fost angajată la amândouă, ca urmare a interventiilor venite de la persoane din SRI. Dacă simte nevoia, poate explica singură de ce a plecat în două luni de la B1TV la Romania TV, după care a făcut retur. Mai ales cum a făcut returul. Sorina, la un moment dat, te saturi de fariseism.
P.S. Sorina Matei, nu ai fost colegă de liceu cu Sebastian Ghiță, ca să mai lămurim o problemă de biografie.P.P.S. Traian Băsescu poate confirma o parte a postării, a scris Andronic.

Traian Băsescu a sugerat în timpul campaniei electorale de anul trecut că Sorina Matei ar fi ofițer acoperit.

- Advertisement -

Și Elena Udrea a acuzat-o pe Matei că face jocurile unor structuri, spunând că este plătită de Niro alias Dumitru Nicolae.

„Am văzut declaraţiile Sorinei Matei. Vom întruni comisia SRI foarte probabil pentru mai multe chestiuni de pe agenda. Le cunoaşteţi deja pe cele ce vizează ofiţerii acoperiţi care vor să preia partide sau afirmaţiile domnului senator Daniel Savu care a şi făcut cerere să fie audiat la comisie. Dar cred că deja trebuie să cerem întrunirea comisiei SRI şi pentru a discuta despre jocurile din serviciile de informaţii din România. Sorina Matei este cunoscută în toate redacţiile că fiind un agent de influenţă al serviciilor. Angajarea acesteia la România TV, B1 sau Digi 24 s-a făcut în urmă presiunilor sau sprijinului acordat de către unii din generalii importanţi. Dacă astăzi este folosită la jocuri de putere din interiorul serviciilor sau dintre servicii atunci asta poate deveni o problema de competenţă comisiei. Eu cred că ea este folosită la răzbunări interne între generali şi în mod greşit atrage SRI în scandalul HexiFarma. Ofiţerii din SRI îşi fac datoria şi informează despre diverse situaţii grave din societate. Informările SRI au mai multe sau mai puţine informaţii dar nu poţi să ceri SRI să se substituie celorlalte instituţii. Sunt convins că odată şi odată Georgian Pop va reuşi să convoace comisia SRI pentru a analiză toate aceste probleme şi pentru a da un răspuns coerent societăţii româneşti”, a declarat Sebastian Ghiţă pentru stiripesurse.ro.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img