spot_img
23.6 C
București
joi, august 11, 2022
AcasăDezvaluiriNOI DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE ÎN CAZUL VÂLCOV: Maidanezii din celebrul cimitir au fost...

NOI DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE ÎN CAZUL VÂLCOV: Maidanezii din celebrul cimitir au fost uciși, un om apropiat al fostului ministru la Monte Carlo

-

Chiar dacă Darius Vâlcov a recunoscut în fața procurorilor mita de 1,5 milioane de euro de la un om de afaceri, lucruri ciudate se întâmplă la Slatina, fieful fostului ministru al finanțelor, care timp de 8 ani a fost primarul orașului unde s-a născut părintele teatrului absurdului, Eugen Ionesco.

- Reclama -

Principalul ziar de opoziție din Olt, Concret în Olt, dă marți seară două informații cheie:

1.În urmă cu două zile, Vîlceleanu Elena Claudia, funcţionar public din cadrul Primăriei Slatina- Starea civilă, o apropiată a fostului primar, azi arestat, Vâlcov Darius Bogdan, a părăsit ţara cu destinaţi a Monte Carlo. Aceasta este soţia consilierului local, fost PDL, Vîlceleanu Gigi-Ernest şi fiica unui fost consilier local, din anturajul aceluiaşi Vâlcov, Buleandră Ilie.Să fie oare întâmplătoare deplasarea funcţionarei din Primăria Slatina la Monte Carlo, acolo unde, există informaţii, pe surse citate de televiziuni, că Vâlcov Darius Bogdan ar deţine anumite proprietăţi? Ce răspuns au oare oamenii legii?

2. Azi, în jurul orelor 11.00, trei persoane din care două înarmate au intrat în deja celebrul Cimitir Strehareţ din Slatina unde au tranchilizat toţi câinii maidanezi. I-au lăsat pe loc apoi au revenit după două ore şi i-au ridicat sub pretextul că-i vor duce la Adăpostul Sărăceşti. Potrivit unor surse, se pare că la Sărăceşti nu a ajuns nici un câine, existând voci care spun că animalele au fost ucise. Întreaga acţiune, supravegheată de pe margine de firma de paza care asigură acest serviciu la Sărăceşti, se pare că a avut drept scop eliminarea bietelor animale care încurcau viitoare acţiuni în cimitir ale GRUPULUI organizat în jurul lui Vâlcov.

CONCLUZIA CONCRET ÎN OLT: Valcov Darius Bogdan este in arest preventiv. În acest timp GRUPUL ORGANIZAT din jurul lui lucrează.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...