spot_img
28.1 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăDezvaluiriNoi DEZVĂLUIRI explozive ale soției fostului ofițer SRI arestat în dosarul Black...

Noi DEZVĂLUIRI explozive ale soției fostului ofițer SRI arestat în dosarul Black Cube

-

Soția fostului ofițer SRI Daniel Dragomir, arestat în dosarul Black Cube, face noi dezvăluiri într-o postare pe facebook:

- Reclama -

POSTAREA LUI MARI DRAGOMIR

Urmarirea penalā a celor doi israelieni a inceput printr-o sesizare din oficiu. Procurorii din Bucuresti au visat noaptea ca o presoana de la Sibiu este hartuita fara o plangere prealabila a persoanei care se simtea hartuita..🙂
După 3 luni in care s-au facut 2 expertize de amprentare a plicului și a celor 2000 de euro ( probe oferte de cetatenii israelieni in care acestia sustineau ca se regasesc amprentele celui care a dat banii) expertize unde nu s-au regăsit amprentelei lui Dragomir (nici a doua oara- dar poate facem expertize pana iese :)). De la suma de 900 mii de lire, am ajuns la 149 mii euro, iar la dosar sunt 2 mii euro…
La perchezitia informatică ( partial efectuată) nu s-a gasit nimic. Dar dupa 3 luni de perchezitii informatice , acum s-a decis reluarea perchezitillor ( cred ca vor face perchezitii pana vor gasi ceva)
In urma numeroaseor cereri de probe pe care le-au făcut avocatii , până in momentul de față timp de peste 2 luni nu s-a primit nici un raspuns. Faimosul CD pe care cică fusese inregistrat cu un pix Dragomir , nu l-a vazut nimeni, deși l-au cerut de nenumarate ori, se pare că a disparut…ca nu mai exista…
In tot acest timp Dragomir sta in puscarie si asteapta ca procurorii sa mai caute probe, dar de 3 luni nu au gasit nimic. Oare cat vor mai cauta? Ori procurorii asteapta ca Dragomir sa le spuna ceva ( sa recunoasca, să faca denunturi, ceva orice care sa le salveze mizeria de dosar, dosar in care s-a dorit victimizarea șefei DNA- o campanie de PR marca SRI -DNA- Mihaela Nicola? )

Pentru ca am fost intoxicați de procurorii DIICOT in tandem cu procurorii DNA că avem un dosar in care S-A DORIT ” spionarea șefei DNA” , fără șefa DNA, iar „apropiatii” acesteia au devenit Fusea si Sabau. Cine este Sabau Liliana, cine este Fusea Sorin?

Si pentru DORINTE suntem bagati la puscarie in tara noastra…Dar cred ca Dragomir trebuia sa stea la rând dacă era pe ce „s-a dorit.”… 🙂

Am incredere in Dumneze ca va face dreptate pentru mine si pentru copii mei . Si ei, copii, au inteles ca in tara asta numai Dumnezeu, la un moment dat face dreptate de aceea in fiecare zi , in fiecare noapte ne rugam ca aceste nedreptati facute cu buna stiinta , doar pentru a acoperi incompenta, sunt convinsa ca intr-o zi vor plati! Si crucea pusa in spatele fiecarui participant la aceste mizerii prin care distrug vieti, multe vieti, aceasta cruce mă rog să fie maaare si greea sa se chinuie, sa aiba dureri si suferinte la fel cum ma chinui si sufar eu si copii mei.
Am speranta ca cei pe care ii vom alege in curand vor face legi pentru insanatosirea tarii si sa pedepseasca abuzurile procurorilor.
Suntem in postul Craciunului, tin postul si imi caut dreptatea divina prin rugaciuni prin blesteme . ( oare voi fi acuzata de blasfemie? )
Ma puteti aresta pentru asta ?
Si copii mei sunt implicati ( merg cu mine la biserica, la icoane facatoare de minuni, dau acatiste) ii denunt si pe ei pentru ca in orice conditii ii vreau langa mine.
Arestati- ne pe toti ! Daca asa putem fi toata familia la un loc, arestati-ne!

Am convingerea ca asa cum sunt urmarita si supravegheata zilnic, tot asa sunt urmarita si pe facebook si
poate domnii procurorii se gandesc de doua ori inainte sa arunce oamenii in puscarii. Cei care au furat banii statului stau liberi, iar altii pentru „s-a dorit ” sunt aruncati in puscarie. Sunteti platiti sa faceti dreptate poporului, nu sa executati ordine!

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...