spot_img
6.1 C
București
duminică, martie 3, 2024
AcasăAnalizeLiviu Dragnea pupă mâna șefului SRI înainte de alegeri

Liviu Dragnea pupă mâna șefului SRI înainte de alegeri

-

”PNL-ul de astăzi nu este PNL-ul condus de Crin Antonescu. PNL-ul lui Crin Antonescu şi Eduard Hellvig (n.red- actualul șef al SRI) este complet diferit de ceea ce se întâmplă acum. Nu putem vorbi de noţiunea de guvern de uniune naţională cu un partid care alimentează ura, divizarea şi să stimuleze categorii sociale unele împotriva altora, judeţe unele împotriva altora. Ei nu au înţeles şi nici premierul Cioloş nu a înţeles că românii nu mai vor divizare şi asta s-a văzut şi la Ziua Naţională”, a declarat Liviu Dragnea miercuri seară la Realitatea Tv.

CITIȚI ȘI:EXCLUSIV/ Liviu Dragnea a fost racolat de SRI/ Un fost ofițer SRI dezvăluie afacerea și cum actualul lider al PSD a fost PROTEJAT de serviciul de informații

- Advertisement -

El a apreciat că o există riscul ca o coaliţie PSD-PNL să se destrame după numai câteva luni din cauza incompatibilităţii dintre cele două partide.

Pe de altă parte, Dragnea nu a exclus posibilitatea unei colaborări bune a unui guvern social-democrat cu preşedintele Klaus Iohannis. ”Depinde foarte mult de preşedinte. Preşedintele României are o şansă să devină cel care unifică România şi care închide scandalul şi divizarea. Depinde cum o va folosi, depinde numai de dumnealui”, a spus preşedintele PSD.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img