spot_img
26.6 C
București
marți, august 9, 2022
AcasăExterneNoi detalii despre atentatorul de la Stockholm: PRIMELE FOTOGRAFII

Noi detalii despre atentatorul de la Stockholm: PRIMELE FOTOGRAFII

-

Rakhmat Akilov de 39 de ani din Uzbekistan este numele bărbatului arestat în cazul atacului cu camionul de vineri din capitala Suediei, scrie ziarul suedez Expressen.

- Reclama -

El a furat  un camion în centrul Stockholm cu care apoi a mers pe strada comercială Drottninggatan unde a ucis cel puțin 4 persoane după ce a intrat într-un mall. Akilov a fugit apoi cu metroul plecând spre aeroportul Arlanda din Stockholm, dar a fost prins pe imaginile a cel puțin două camere de supraveghere din zonă. 

Rakhmat Akilov ar fi lăsat urme de sânge pe drumul său spre aeroport. El apoi a luat-o în altă direcție și a fost prins la o benzinărie.

Rakhmat Akilov are patru copii și este din Uzbekistan. La 10 noiembrie 2014 a solicitat un permis de ședere în Suedia. Cererea a fost respinsă 15 iunie 2016. La 13 februarie 2017 a primit ordin de expulzare. 

Rakhmat Akilov și-a exprimat simpatia pentru grupul terorist IS și a avut legături cu grupul islamist Hizb ut-Tahrir, potrivit datelor Expressen.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...