spot_img
4.2 C
București
miercuri, noiembrie 29, 2023
AcasăAnalizeNOI ACUZAȚII LA ADRESA DNA: Kovesi cu limuzinele SPP în interes privat

NOI ACUZAȚII LA ADRESA DNA: Kovesi cu limuzinele SPP în interes privat

-

Șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, foloseste automobilele Audi si BMW ale SPP pentru a se deplasa prin tara la judecata in nume propriu cu jurnalistii Antena 3. Consiliera sa judecatoarea Dana Titian o insoteste de fiecare data, acuză Lumea Justiției.

- Reclama -

Lumeajustitiei.ro a solicitat Directiei Nationale Anticoruptie sa precizeze in baza carora acte normative procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, se deplaseaza in timpul sau liber, cand participa la procesul in nume propriu pe care il are cu jurnalistii Antena 3 si Lumeajustitiei.ro, cu autoturismele Serviciului de Protectie si Paza, un Audi 6 si un BMW Seria 5, dar si in baza caror dispozitii legale judecatoarea Dana Titian se deplaseaza cu autoturismele institutiei pentru a o insoti pe procurorul-sef Laura Codruta Kovesi in probleme personale.

Raspunsul DNA la toate aceste solicitari este incredibil! Potrivit clarificarilor comunicate de catre Biroul de Informare si Relatii Publice al DNA (Birou coordonat de Dana Titian si Laura Kovesi), sefa DNA nu este nevoita sa dea explicatii pentru conditiile in care utilizeaza autoturismele furnizate de Serviciul de Protectie si Paza, iar daca dorim mai multe informatii sa ne adresam acestei institutii. In ce o priveste pe Dana Titian, Biroul de Informare si Relatii Publice al DNA precizeaza ca la toate termenele de judecata consiliera lui Kovesi s-a aflat in concediu de odihna si nu s-a deplasat cu autoturismele SPP, precizează sursa citată.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img