CEL PUȚIN 20 de morți în 2 EXPLOZII la un concert pe Manchester Arena/ REUNIUNE DE URGENȚĂ A GUVERNULUI: Partidul de la Putere și-ar suspenda campania electorală

0
104

Mai multe explozii au avut loc luni seară la un concert pe Manchester Arena, Marea Britanie. Mai multe victime au fost raportate de relatări de presă, dar un bilanț oficial nu există până la ora transmiterii acestei știri.

Cel puțin 20 de morți și 50 de răniți, relatează Daily Mail despre concertul pop Ariana Grande din Manchester.

UPDATE: Guvernul Regatului Unit, condus de premierul Theresa May, se va reuni de urgență marți la ora locală 9.00, după explozia de la Manchester soldată luni seara cu 19 morți și circa 50 de răniți, transmite televiziunea Sky News, preluată de Reuters.Aceeași televiziune citează o sursă confidențială din Partidul Conservator care afirmă că formațiunea de guvernământ își suspendă campania electorală pentru alegerile generale din 8 iunie.

Manchester Arena cu 21.000 de locuri este cea mai mare sală de concerte din Europa. BBC transmite că printre spectatori se aflau mulți copii.

Un comunicat al poliției a anunțat că sunt mai multe victime — morți și răniți — fără a preciza numărul acestora. BBC transmite că printre spectatori se aflau mulți copii. Un purtător de cuvânt al Arianei Grande a declarat că aceasta nu a pățit nimic.

Potrivit indiciilor inițiale, ar putea fi vorba de un atentat sinucigaș, au declarat agenției Reuters doi oficiali americani, sub rezerva anonimatului.

LIVE VIDEO SKY NEWS:

Un posibil atac terorist, transmite Sky News.

Potrivit unor surse ar fi avut loc două explozii, transmite Sky News.